Űzd el a telet és nyerj! 3980 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a Tiéd legyen!
Űzd el a telet és nyerj! 3980 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tiéd legyen!

Űzd el a telet és nyerj! 3980 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a Tiéd legyen!



Gyere, és gyűjts be két ajándék Mannát 3980 Ft értékben!

Űzzük el a telet: játssz velem, találd meg a webáruházban elrejtett 3 farsangi álarcot, és szerezd meg az értékes meglepetés ajándékaidat! Siess, mert nincs rá sok időd, hiszen a játék MA (2021.02.22.) reggel 6:00-kor kezdődik és 2021.02.28. éjfélig tart!

Segítek, hol érdemes szétnézned!

1. Görgess le az oldal aljára, és gyűjtsd be az első farsangi álarcot!
2. Látogasd meg a habkrémeket, és keresd a vegyszermentes testápolók között az álarcot!
3. Te is örülsz, hogy megérkezett? Kukkants be az egyik legújabb Manna, a Bőrselymesítő testápoló termékoldalára, hátha ott is akad egy farsangi álarc!

Ha összegyűjtötted az összes farsangi álarcot, garantált ajándékaid 3980 Ft értékben belekerülnek a kosaradba. Ahhoz, hogy az ingyenes ajándékaidat megkaphasd, add le nyomban 7000 Ft feletti rendelésedet (ebbe a szállítási költség nem számít bele)!

Fontos:
- Ha elnavigálsz az oldalról, az ajándékaid törlődnek a kosaradból, és ha azt szeretnéd, hogy újra belekerüljenek, ismét össze kell gyűjtened a farsangi álarcokat.
- A farsangi álarcok gyűjtésére és a rendelésed leadására 2021.02.28. éjfélig van lehetőséged. Sok sikert! ?

Az ajánlat változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat 2021.02.28-ig, vagy a készlet erejéig elérhető.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • láttad már a vadiúj mannákat? - blog

    Láttad már a vadiúj Mannákat?

    Ha ismersz minket, bizonyosan tudod, milyen nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra. A Mannák természetes, bőrbarát alapanyagokból készülnek kompromisszummentes minőségben. Szeretnénk azonban számotokra a szépségápolási kiegészítők terén is környezetbarát alternatívákat kínálni. Három ilyen új terméket is bevezettünk az utóbbi időben – ismerd meg a legújabb Mannákat!

    Megnézem
  • mit ne csinálj az arcoddal? - blog

    Mit NE csinálj az arcoddal?

    Gyakran kértek tőlünk tanácsot szépségápolással kapcsolatban. Bizalmatok nagyon megtisztelő, ezért szeretnék megosztani Veletek pár gondolatot a helyes arcápolásról, hiszen mit sem érnek a kiváló, hatékony arcápolók, ha rossz szokásokkal mindent elrontunk. Lássuk tehát, mi az, amit semmiképpen nem ajánlok, ha szép bőrt szeretnél.

    Megnézem
  • hatékony arctisztítás a mannával - blog

    Hatékony arctisztítás a Mannával

    A Manna-rajongók már tudják, hogy szappanaink igen sokoldalúak. Legtöbbjük használható arcmosásra, zuhanyzásra, fürdésre, de akár hajmosásra is. Vannak azonban speciális szappanok, melyeket kifejezetten egy adott célra fejlesztettünk ki. Ismerd meg a közkedvelt, arcápolásra született Manna-szappanokat! ?

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet