Hatékony arctisztítás a Mannával
hatékony arctisztítás a mannával

Hatékony arctisztítás a Mannával



A Manna-rajongók már tudják, hogy szappanaink igen sokoldalúak.

Legtöbbjük használható arcmosásra, zuhanyzásra, fürdésre, de akár hajmosásra is. Vannak azonban speciális szappanok, melyeket kifejezetten egy adott célra fejlesztettünk ki. Ismerd meg a közkedvelt, arcápolásra született Manna-szappanokat! ?

Kezdjük a nagy Manna-kedvenccel, az Ében arctisztító szappannal! Ez a titokzatos, fekete szappancsoda a zsíros bőr legjobb barátja. A benne található aktívszén-pornak és a többi bőrbarát összetevőnek köszönhetően ugyanis bizonyítottan tökéletesen tisztítja a bőrt és mattítja azt, valamint javítja az aknés bőr általános megjelenését is. Nem tartalmaz ugyanakkor illóolajat, így az illatmentes szappanok kedvelői, illetve az érzékenyebb bőrű Mannások is szívesen használják.

A friss, tiszta illatok rajongói nagyon kedvelik Kámforos arctisztító szappanunkat. Üde illatát a kámfor illóolajnak köszönheti, amit már az ázsiai gyógyászatban is igen régóta használnak. Vizsgálatok igazolták, hogy ez a szappan csökkenti a bőr faggyútermelését, valamint a pattanások, mitesszerek számát – és mindez már az első használat után érezhető! Bátran kipróbálhatod zsírosan fénylő, tisztátalan bőrödre. Érdekessége még, hogy fehér agyagot is tartalmaz, ennek az ásványi anyagokban gazdag összetevőnek a hatását több Mannában is élvezheted.

Akik szívesen halmozzák az élvezeteket, azoknak ajánlom az Aktív arctisztító szappant kámforral. ? Ebben a szappanban ugyanis egyesül a kámforos szappan friss, üde illata és az Ében szappan titokzatos, fekete színe, valamint az orvosi szén remek hatása. Zsíros, pattanásos, mitesszeres bőröd örülni fog a fekete, kámforos szappan kényeztetésének.

Mindhárom szappan zsíros, problémás bőrre lett kifejlesztve, ezért előfordulhat, hogy bőröd – különösen az első időszakban, amíg hozzászokik a natúr szappanokkal való tisztításhoz – szárazzá válik. Éppen ezért ajánlom az arctisztítás utáni hidratálást, melyre többféle Mannát is kínálunk: a Manna egzotikus vajak tökéletes ápolást nyújtanak bőrödnek, az olajok kedvelői kipróbálhatják a Manna szépségolajokat, sőt, már nappali és éjszakai Manna-arckrémet is találsz a palettán. ?

Ez mind szép és jó, de mit használjanak a száraz, érzékeny bőrű Manna-rajongók? Természetesen róluk sem feledkeztünk el! ? Az Elefántcsont arctisztító szappan kifejezetten számukra készült. Gyengéd, és még problémás bőr esetén is használhatod! Ez a szappan is tartalmaz a többféle tápláló olaj mellett fehér agyagot is, illatanyagot viszont nem, így egy natúr, illatmentes, kíméletes arcápolót ismerhetsz meg „személyében”.

Mint láthatod, 4 különböző „személyiség” rejlik arctisztító szappanainkban, de mi a közös bennük? Nos, egyrészt mindannyian rendelkeznek a rangos Cosmos Natural minősítéssel, ami a kiváló minőséget garantálja számodra, erről itt olvashatsz bővebben. Másrészt mindannyian vegánok, és állatkísérletek nélkül lettek kifejlesztve és előállítva, miként az összes Manna. Ezenkívül egyikük gyártása során sem használtunk pálmaolajat, ennek jelentőségéről itt írtam. Ráadásul nemcsak összetevőik miatt környezetbarátak, hanem csomagolásuk révén is, hiszen csupán újrahasznosítható papírba csomagoltuk őket.

Te melyik arctisztító Manna-szappan mellett teszed le a voksodat? ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Így dezodorálj natúran! - blog

    Így dezodorálj natúran!

    Napjainkban a natúrkozmetikai termékek palettája egyre szélesebb és változatosabb. Mégis sok embernek okoz gondot a megfelelő natúr dezodoráló és illatosító termék megtalálása. A szokásos izzadásgátló szerek sokszor alumíniumsókat és egyéb vegyszereket tartalmaznak.

    Megnézem
  • bizonyított hatás, viszlát, pattanások! - blog

    Bizonyított hatás, viszlát, pattanások!

    Az évek során rengetegen fordultatok hozzám mindenféle bőrproblémával. Megszámlálhatatlan köszönőlevelet kaptam, hogy a természetes, minőségi alapanyagokból előállított, illatmentes, vagy csak tiszta illóolajokkal illatosított termékek mennyit segítettek.

    Megnézem
  • Ünnepek utáni méregtelenítés - blog

    Ünnepek utáni méregtelenítés

    Az év végi ünnepek a sok találkozás, élmény, kikapcsolódás mellett bizony emésztőrendszerünknek nagy megterhelést jelentenek. Ilyenkor kicsit elengedjük magunkat, van időnk családi, baráti körben kiélvezni a nagy lakomákat. Ennek bizony a súlytöbblet mellett gyomorégés, puffadtság, rossz közérzet, akár székrekedés lehet az következménye. Mit tehetünk, hogy a káros hatásokat ellensúlyozzuk?

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Petra
    • 2021-05-13 19:31

    Szerintem sokaknak segít ez a szuper cikk!

    • Petra
    • 2021-05-13 19:31
  • avatar
    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

    Minden szóval egyetértek!

    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet