Tavaszi megújulás
tavaszi megújulás

Tavaszi megújulás



Végre megérkezett a tavasz, megújul a természet, itt az ideje, hogy mi is megújuljunk! ?

Bármennyire vigyázunk is bőrünkre, a tél nyomot hagyhat rajta, hiszen a kinti hideg, valamint a benti meleg, száraz levegő váltakozása érzékennyé teheti, arról nem is beszélve, hogy télen kevesebb vitaminhoz, ásványi anyaghoz jut szervezetünk, és ezt bőrünk is megsínyli.

A Mannánál viszont van gyors segítség, hogy megszépítsd, felfrissítsd bőrödet. A varázsszó: arcpakolás!


Mit használj, ha száraz, érzékeny a bőröd?

Nálunk bőrtípusod alapján mindig megtalálhatod a Neked legmegfelelőbb Mannát, így van ez a pakolásokkal is. Száraz bőrre egy igazi különlegességet ajánlok: a Rózsaszín agyagos krémpakolást Aloe vera vajjal. Ez a pakolás abban tér el a szokványos arcmaszkoktól, hogy nagyon egyszerű a használata: krémes állaga miatt nem kell vízzel elegyíteni, a tégelyből rögtön kenheted az arcodra. Nem fog megszáradni a bőrödön, hanem 15-20 perc elteltével egyszerűen lemoshatod. És hogy mi jót tesz a bőröddel? Laborvizsgálatok igazolják, hogy nemcsak tisztítja és hidratálja, hanem puhítja és feszesíti is azt, hiszen tápláló olajokat és Aloe vera-kivonatot is tettünk bele.


Pakolások zsíros bőrre

Ha azok közé tartozol, akik éppen ellenkező előjelű problémával: zsíros, pattanásos bőrrel küzdenek, akkor kétféle Manna arcpakolás közül is választhatsz. Mindkettőben található ásványi anyagokban gazdag agyag, ami nagyszerű segítőtársad lehet bőröd szépségének megőrzésében.

Az Arcpakolás zsíros bőrre zöld teával összetevői a zöld agyag, valamint a zöld tea, utóbbi ugyanis nemcsak belsőleg tesz jót a szervezetnek, hanem külsőleg is.

A Mattító, tápláló pakolás zsíros bőrre kék agyaggal az agyagon kívül Spirulina algát tartalmaz, valamint teafa illóolajat is csepegtettünk bele, amit előszeretettel alkalmaznak zsíros bőr esetén.

Ezek az arcpakolások a hagyományos módon használhatóak, kevés vízzel összekeverve viheted fel őket az arcodra, majd megszáradás után egyszerűen lemoshatóak. Mindkét pakolásunk megkapta a Cosmos Natural logót, aminek a jelentőségéről itt olvashatsz.


Mit ajánlok kevert bőrre?

Sokan küzdenek kevert bőrrel: az orcák bőre száraz, miközben az arc T-vonala, azaz a homlok, az orr, az áll olajosan fénylik. Ez a legkomplikáltabb bőrtípus, hiszen olyan kozmetikumokat igényel, amelyek az arc minden részét megfelelően ápolják. Az ilyen bőrre is van azonban megfelelő Manna: az Alginit pakolás fehér teával minden bőrtípusra alkalmazható. Ennek a Mannának a rendkívülisége abban áll, hogy a különleges alginit, ez a fosszilis iszap csak a Kárpát-medencében található meg, legnagyobb mennyiségben a Balaton-felvidéken. Bőrtápláló hatását a hozzákevert fehér tea tovább fokozza.

Extra tippek tőlem:

Szerettük volna a Manna arcpakolások használatát még kényelmesebbé tenni számotokra, ezért nemrég egy nagyszerű új Mannával színesedett a paletta: a Manna-ecset arcpakolásokhoz megkönnyíti a pakolások felvitelét a bőrre. Önmagunkhoz hűen itt is ügyeltünk a környezet védelmére, ezért az ecset nyele bambuszból készült.

Ha bőrödet még teljesebb ápolásban szeretnéd részesíteni, akkor a por alapú pakolásokat víz helyett Manna szépségolajjal is kikeverheted. A pakolásodat természetesen nemcsak az arcodra használhatod, hanem nyakad, dekoltázsod érzékeny bőrét is megajándékozhatod vele, meglátod, bőröd hálás lesz érte! ?

Te melyik Manna arcpakolást próbáltad már ki?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • arcápolási manna-rutin a dm-ből - blog

    Arcápolási Manna-rutin a dm-ből

    Gyakran kérdezitek, hogy a webshopon kívül hol lehet még hozzájutni a Mannákhoz. Tudom, hogy vannak, akik nem tudnak vagy akarnak online rendelni, és szeretik a megvásárolni kívánt terméket látni, megérinteni, esetleg megszagolni. Ezért vagyunk jelen 2014 óta a dm üzleteiben is, mégpedig egyre szélesedő termékpalettával.

    Megnézem
  • Űzd el a telet és nyerj! 3980 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tiéd legyen! - blog

    Űzd el a telet és nyerj! 3980 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a Tiéd legyen!

    Gyere, és gyűjts be két ajándék Mannát 3980 Ft értékben!

    Megnézem
  • láttad már a vadiúj mannákat? - blog

    Láttad már a vadiúj Mannákat?

    Ha ismersz minket, bizonyosan tudod, milyen nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra. A Mannák természetes, bőrbarát alapanyagokból készülnek kompromisszummentes minőségben. Szeretnénk azonban számotokra a szépségápolási kiegészítők terén is környezetbarát alternatívákat kínálni. Három ilyen új terméket is bevezettünk az utóbbi időben – ismerd meg a legújabb Mannákat!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet