Készítsd fel hajadat a télre!
készítsd fel hajadat a télre!

Készítsd fel hajadat a télre!



Nemcsak lelkileg kell felkészülnünk a télre, bőrünket és hajunkat is fel kell rá készítenünk.

Hiszen őket is megviseli mindaz, ami a lelkünket: a hideg, csapadékos, szeles időjárás, ráadásul nekik ezek után a lakás fűtött, száraz levegője sem esik olyan jól, mint a lelkünknek... Tuti hajápolási tippeket hoztam Neked! ?

A hajápolás új generációja

A Manna hajmosó szappana, az Egészséges tincsek szappan sokak kedvence, hiszen üde illatával, gazdag habzásával élménnyé teszi a hajápolást. Ezenkívül környezetbarát, hiszen papírcsomagolásban kapod meg, és utazáshoz, edzéshez könnyen szállítható. Használata után azonban javasolt az almaecetes/citromleves öblítés, ezért nem mindenki számára az ideális megoldás.

Továbbgondoltuk a szappanos hajmosást, és megalkottuk az izgalmas szilárd hajápoló párost, mely magában hordozza a szappanok összes előnyét, ugyanakkor lehetővé teszi az öblítést a megszokott módon, tiszta vízzel. A páros további jó tulajdonsága, hogy minden hajtípusra használható.

A Szilárd sampon koffeinnel, ricinusolajjal és rozmaring illóolajjal remekül habzik, akár egy szappan. Kiváló tisztító és ápoló hatása mellett bizonyítást nyert, hogy még a haj növekedését is serkenti, és festett haj esetén is bátran használható.

A Szilárd hajbalzsam ricinusolajjal, rozmaring és borsmenta illóolajokkal szintén a szappanokhoz hasonlóan használható, regenerálja, táplálja és könnyen kifésülhetővé teszi hajadat.

Mindkét szilárd hajápolót megveheted alumíniumdobozban, amely kiválóan alkalmas a tárolásukra, de az újabb adagjaidat beszerezheted papírcsomagolásban is!

Natúr samponok és balzsamok mindenféle hajtípusra

Ha előnyben részesíted a folyékony natúr hajápolókat, akkor többféle Manna közül is választhatsz, hiszen samponjainkat és balzsamainkat a különböző hajtípusok speciális igényeinek megfelelően alkottuk meg.

Ha hajad könnyen zsírosodik, és szeretnéd egy kímélő, mégis hatékony samponnal mosni, akkor kiváló választás a Natúr sampon zsíros, korpás hajra, hiszen selymes, fényes hajat varázsol, miközben a hidratáltság érzetét nyújtja.

Ilyen hajtípus esetén az emberek általában ódzkodnak a hajbalzsam használatától, mivel attól tartanak, hogy elnehezíti a hajat. Lehet, hogy egyébként a Te hajad sem igényel balzsamot, de a hideg időben szüksége lehet egy kicsivel több törődésre, erre kiválóan alkalmas a Natúr balzsam zsíros, korpás hajra. Nem nehezíti el a hajat, ugyanakkor hidratált érzést nyújt, helyreállítja a fejbőr egyensúlyát. Megér egy próbát!

Száraz hajtípus esetén a hideg évszakban még gondosabb ápolásra van szükség, hiszen a haj és a fejbőr extrém szárazzá válhat. Ez előfordulhat normál hajtípus esetén is.

Ezekre a hajtípusokra fejlesztettük ki a Natúr sampont száraz, normál hajra. Hidratált érzést nyújt, miközben hatékonyan tisztít és puha, selymes hajat varázsol.

Száraz haj esetén szinte kötelező a balzsam használata. A Natúr balzsam száraz, normál hajra fényes, puha hajkoronát eredményez, és minőségi olajokkal gondoskodik hajadról.

A festett hajnak szintén speciális igényei vannak, hiszen ki van téve a hajfesték szárító hatásának, ráadásul fontos olyan hajápolók választása, melyek nem halványítják el a színeket. A Natúr sampon festett hajra – akárcsak az összes többi Manna-sampon és -balzsam –, jól vizsgázott a laborteszteken: az alapos, kíméletes tisztítás mellett gondoskodik a festett szín megőrzéséről is heteken át, emellett fényes, selymes tincseket eredményez. Neki is van segítőtársa: a Natúr balzsam festett hajra szintén hozzájárul szép hajszíned megőrzéséhez, miközben táplál és visszaállítja hajad szerkezetét.

Illatos extra kényeztetés

Bármilyen is legyen a hajtípusod, a tél viszontagságai közepette töredezetté, sprőddé válhat, a sampon-balzsam kettősén túl szüksége lehet egy kis extra törődésre, ne sajnáld tőle! ? Az Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray megadhat neki mindent, amire vágyik: értékes olajokat és friss, tiszta illatot. Ez a hajápoló a labortesztek eredményei szerint is fénylővé, csillogóvá teszi a hajat, regenerálja és ápolja azt, javítja a szerkezetét. Úgy használhatod, akár egy hajpakolást.

A szépség belülről fakad

A külső szépség alapja a belső harmónia. Bőrünk, hajunk szépségét pedig elsősorban az elfogyasztott tápanyagok biztosítják. Nem is olyan könnyű azonban gondoskodni minden szükséges vitamin, ásványi anyag és nyomelem természetes beviteléről, különösen télen. A Manna Life hajvitamint azért alkottuk meg, hogy élvezetes formában juttathasd be szervezetedbe a haj, a bőr és a köröm szépségéről, egészségéről gondoskodó hatóanyagokat. A narancsszínű és -ízű, kedves kis gumimacik a nap egyik fénypontjává teszik majd a vitaminpótlást, csak arra vigyázz, nehogy függővé válj tőlük! ?

Te is várod már a telet? Ha felvértezed a hajadat, bőrödet, nem kell tartanod tőle, csak élvezni a varázsát! ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • válaszd a jókedvet – rossz időben is! - blog

    Válaszd a jókedvet – rossz időben is!

    Beköszöntött a november, egyre hűvösebb az idő, közeledik a tél. Sokak számára ez egyet jelent a borús hangulattal, rosszkedvvel, enerváltsággal. Nem törvényszerű azonban, hogy eluralkodjon rajtad a téli búskomorság, tehetsz ellene!

    Megnézem
  • a tél elfeledett kincsei - blog

    A tél elfeledett kincsei

    Lassan véget ér az őszi gyümölcsszezon, és télen nagyon korlátozottak a lehetőségeink, ha friss gyümölcsöt szeretnénk enni. Sokan ilyenkor tavaszig az almára, illetve az egzotikus gyümölcsökre szorítkoznak, vagy pedig szintén sok száz kilométerről ideszállított, nem idénynek megfelelő gyümölcsöket fogyasztanak. Pedig van néhány méltatlanul háttérbe szorult, ritkán fogyasztott gyümölcs, a

    Megnézem
  • különleges újdonságok a mannánál – próbáltad már őket? - blog

    Különleges újdonságok a Mannánál – próbáltad már őket?

    A hűséges Mannások már tudják: mindig kész vagyok a megújulásra, igyekszem üde színeket vinni a szépségápolásba, és ez nem csupán a szappanok vagy a csomagolások külsejére vonatkozik...

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet