Hatos Ajándék - Hat napig

hatos ajándék - hat napig

Nagy nap ez a mai nekünk, mert Emilke kisfiunk ma lett 6 éves :) 

Szeretnénk Veled megosztani az örömünket, így 6 napig tartó móka és kacagást rendezünk!

Ha ma (2010. szeptember 22-én), vagy a következő 6 napban rendelsz bármilyen terméket az online webáruházunkból, akkor a kuponkódod beírásával megkapod a 6%-os kedvezményt. Ráadásul minden 6. megrendelő kap még egy ajándékot is, amit a csomagjában rejtünk el!

Kuponkód, amit a vásárláskor a pénztárnál tudsz érvényesíteni: HATOSAJANDEK ‹‹‹ ezt írd a kuponkód mezőbe.

Klikk ide az online bolt megnyitásához›››



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • zöld tea

    Zöld tea

    Tudtad, hogy a zöld tea eszméletlenül hatékony méregtelenítő?A minap egyik kedves vásárlónk, Ildikó, zöld teával kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg velem, én pedig úgy gondoltam, hogy ezt Feléd is továbbítom.A múltkori blog bejegyzéssel kapcsolatban sok visszajelzést kaptam, amiből arra következtetek, hogy sokakat érdekel a téma. Szeretnék egy kicsit mélyebben beleásni, és ha már a Sors így hozta – stílszerűen -, kerüljön terítékre elsőként a zöld tea! „ZÖLD TEA, csupa nagybetűvel.Nem olyan régen kezdtem el rendszeresen inni az igazi, szálas zöld teát. Azt kell mondjam, hogy első osztályú méregtelenítő! Már az első pár napban elkezdte látványos méregtelenítését, tele lett az arcom pattanásokkal, de már szerencsére szépen lassan múlnak. És ahogy múlnak, érzem, hogy sokkal szebb és finomabb lett az arcbőröm, sőt selymesebb érzést is kelt, és még a zsírossága is csökkent. Ez az egyik, ami nekem nagyon bevált, persze túl kell esni az első pár héten, amíg esetleg látványos tüneteket is okoz a méregtelenítés.  Amit még ki fogok próbálni, hogy ha már kiáztattam a teát, akkor csinálok még egy főzetet és azzal fogom borogatni az arcom.”

    Megnézem
  • méregtelenítés hatékonyan

    Méregtelenítés hatékonyan

    Méregtelenítés hatékonyan – avagy ételt egyél, ne kemikáliát!Amikor szóba kerül a méregtelenítés, abban többnyire mindenki egyetért, hogy szükség van rá. Mindenki másképp csinálja – ezt is - : vannak lustábbak, akik étrendkiegészítőkkel, kapszulákkal próbálkoznak, és vannak bevállalósabbak, akik akár egy egyhetes böjtbe is belevágnak a méregtelenítés kedvéért.Akár így, akár úgy, a méregtelenítés jó dolog, a baj csak az, hogy amikor vége van, újra a régi, megszokott ételek kerülnek az asztalra. Fordítsd át a méregtelenítést, és – ahogy a fürdőszobában is -, próbálj minél kevesebb vegyszerekkel kezelt, vegyszereket tartalmazó „műkajákat” bevinni a szervezetedbe. Hidd el, ezzel többet teszel az egészségedért, mint az esetleges méregtelenítgetésekkel!

    Megnézem
  • szépségápolás természetes alapanyagokból

    Szépségápolás természetes alapanyagokból

    Szépségápolás természetes alapanyagokból – szuper gyorsan, meghökkentően olcsón és eszméletlenül hatékonyan...Banán arcmaszk:Amellett, hogy nagyon finom és egészséges, a száraz, fáradt bőrrel is csodát tesz. Egyik gyümölcs sem rendelkezik olyan kiegyensúlyozott tápanyagmérleggel, mint a banán. Többek között tartalmaz káliumot, kálciumot, magnéziumot is. A-, C- és E-vitamin tartalma fiatalon tartja a sejteket, segít megelőzni a ráncosodást.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet