Figyelj, ez egy fontos nap!
figyelj, ez egy fontos nap!

Figyelj, ez egy fontos nap!



Régóta lelkes támogatója vagyok a Mályvavirág Alapítvány munkájának, mert nem lehet túlbecsülni a Magyarországon egyedülálló civil szervezet jelentőségét.

Hogy miért?
  • Évről-évre emlékeztetnek bennünket, hogy ne blicceljük el a rendszeres szűrővizsgálatokat, mert a méhnyakrák szinte minden esetben megelőzhető. A betegség korai felismerés kulcsfontosságú!
  • Hathatós segítséget, támogató közösséget nyújtanak azok számára, akik bármilyen formában érintettek a betegséggel kapcsolatban (pl. akiket éppen most diagnosztizáltak, vagy akik már gyógyulófélben vannak).
  • Orvosokkal, védőnőkkel, iskolákkal és a sajtóval karöltve felbecsülhetetlen értékű tájékoztató munkát végeznek annak érdekében, hogy minél többet tudjunk erről a kórról, és arról, milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy minket és a gyermekeinket jó eséllyel elkerülje.

Az alapítvány tájékoztató munkájának legfontosabb hete közeledik.

Idén január 23-án, a budapesti Allee bevásárlóközpontban én is ott leszek az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét magyarországi nyitórendezvényén.


Ha nem tudsz eljönni, akkor is részt vehetsz a Mályvavirág Alapítvány további rendezvényein: a Csodák Palotája mellett eddig mintegy 66 település jelezte, hogy csatlakozik az alapítvány kezdeményezéséhez.

Országszerte tájékoztató és családi programokkal várnak mindenkit, a helyszíneket keresd a Mályvavirág Alapítvány honlapján. Remélem, a Te környékeden is találsz olyan rendezvényt, amelyen részt tudsz venni.

Ne feledd: évente egy látogatás a nőgyógyásznál elegendő lehet a megelőzéshez!

További információkat az alapítvány munkájáról ebben a tavalyi blogbejegyzésemben találsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet