Mit hoz Neked 2016?
mit hoz neked 2016?

Mit hoz Neked 2016?



A fantasztikus és meglehetősen eseménydús 2015 után idén hónapról-hónapra új meglepetésekkel készülünk számodra.

Talán már Te is tudod, hogy minden vásárlás után pontokkal jutalmazunk meg Téged, és ha elegendő pontot gyűjtesz, belépőt kapsz a Manna Clubba, ahol összegyűjtött pontjaidat is felhasználhatod a következő rendelésedhez. És ez még messze nem minden.

Már csak néhányat aludni, és eddig még sohasem látott, új világot nyitunk meg a leghűségesebb Mannások számára. Már alig várom, hogy minden készen álljon, és bevezethesselek a megújult Manna Clubba!

Addig is készültem számodra két, új szappankülönlegességgel. Engedd meg, hogy bemutassam Neked 2016 első, korlátozott számban készült, a maga nemében egyedülálló, és csak a Manna Club tagok számára elérhető exkluzív Mannáit!

  • A Te Mannád története már ismerős lehet. Ezt a multifunkciós, narancsvirág illatú, négyféle ápoló olajjal, közöttük a Mannák között elsőként Édesmandula olajjal kényeztető szappant a nehezen kezelhető, problémás bőrre fejlesztettük ki, és alig néhány napig volt kapható, villámgyorsan elfogyott. 


Ha Te is szereted a különleges meglepetéseket, vagy viszontlátnád egy régi kedvenc Mannádat, jó ha megjegyzed:

Minden hónapban újabb, különlegesen kényeztető exkluzív Mannákkal és az időlegesen visszatérő, klasszikus nagy kedvencekkel várunk Rád!


Ha nem akarsz lemaradni, akkor azt ajánlom, hogy légy résen, és ne késlekedj, mert a  csak a készlet erejéig elérhető legnagyobb sztárokat - ahogy a Te Mannáddal is történt-  egy szempillantás alatt elkapkodják!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet