Eddig 13 találat, mint a TOTO-n...

eddig 13 találat, mint a toto-n...

Eddig 13 találat, mint a TOTO-n...

13 nyertes született a héten meghirdetett Facebook játékon, és eddig kb 600 játékos kedvű rajongó indult a nyereményekért.

Érdemes is velünk játszani, hiszen a 25.000.- Forintos fődíjat még nem sorsoltuk ki és lehet, hogy pont Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri.

A mai sorsoláson a nagyobbik fiam is üzent Neked, szerintem fogadj szót neki :)))

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • szódabikarbóna második rész

    Szódabikarbóna második rész

     Ó, Te fantasztikus szódabikarbóna…! 2.rész(az előző rész tartalmából...- klikk ide a megtekintéshez -...)Újabb 12 tipp, hogyan használd a szódabikarbónát a háztartásodban:Takarítás/tisztítás13. FürdőszobaA fürdőkádat és a mosdót is hatékonyan – és biztonságosan – tisztíthatod vele. Vizezd be a kádat, önts szódabikarbónát a tisztítandó felületre és egy nedves ronggyal vagy szivaccsal dörzsöld le a szennyeződéseket. Ha ez nem lenne elég, keverhetsz tisztító pasztát: szódabikarbónát keverj össze finomra őrölt sóval és folyékony mosogatószerrel (lehetőleg öko minőségűvel), amíg pasztaszerű anyagot nem kapsz. Ezt kend a koszos felületekre, hagyd egy kicsit hatni, majd öblítsd le.14. Konyhai súrolószer

    Megnézem
  • az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték

    Az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték

    Az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték a rajongóink...A mai játékokat a topsport.hu és a Naturhome közreműködésével csináltuk végig és óriási ajándékdömping volt a Facebookon. A mai nyerteseink csak a Mannaszappantól fejenként három darab csodálatos szappannal lettek gazdagabbak. A sorsolásról ma is videót készítettünk, de ma már a gyerkőcöket is be kellett vonnunk az őrült sorsolásba. Vagy inkább ámokfutás volt ez a mai nap? :)

    Megnézem
  • holnaptól ajÁndÉkÖzÖn lesz a facebookon

    Holnaptól AJÁNDÉKÖZÖN lesz a Facebookon

    Huhh, a mai nap is izgalmas volt, de holnaptól igazi AJÁNDÉKÖZÖN lesz a Facebookon…De erről majd holnap beszámolok itt a blogon, most lássuk a mai nap sorsolását, melyben két szerencsés nyertest sorsoltunk ki.  

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar
    • Ilona
    • 2010-09-12 09:33

    Elolvastam és azonnal elővettem egy mindenki által ismert és reklámozott terméket,amit a gyermekek fürdetéséhez is javasoltak,mert "kiméletesen tisztít" ,megnéztem az összetevőit s mit látok, csupa olyan dolgot amit leírtál,tehát már gyermekkorban elkedődik a bőr és  ezen keresztül a test rongálása.Én is sokat kinlódom a bőrömmel,hamarosan rendelni fogok a termékeidből.További jó munkát kivánok.üdvözlettel:Ica

    • Ilona
    • 2010-09-12 09:33

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet