Az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték

az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték

Az első képet 19 másodperc alatt szitává lőtték a rajongóink...

A mai játékokat a topsport.hu és a Naturhome közreműködésével csináltuk végig és óriási ajándékdömping volt a Facebookon. 

A mai nyerteseink csak a Mannaszappantól fejenként három darab csodálatos szappannal lettek gazdagabbak. A sorsolásról ma is videót készítettünk, de ma már a gyerkőcöket is be kellett vonnunk az őrült sorsolásba. Vagy inkább ámokfutás volt ez a mai nap? :)

Holnap is lesz játék, ha eddig nem követted a mannaszappan.hu-t a Facebookon, akkor már így is sok ajándékról lemaradtál, de még nem késő. Még megnyerheted a 25.000.- Forintos fődíjat is, amit a játék utolsó napján fogunk kisorsolni az összes rajongónk között, aki velünk játszott.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • szódabikarbóna második rész

    Szódabikarbóna második rész

     Ó, Te fantasztikus szódabikarbóna…! 2.rész(az előző rész tartalmából...- klikk ide a megtekintéshez -...)Újabb 12 tipp, hogyan használd a szódabikarbónát a háztartásodban:Takarítás/tisztítás13. FürdőszobaA fürdőkádat és a mosdót is hatékonyan – és biztonságosan – tisztíthatod vele. Vizezd be a kádat, önts szódabikarbónát a tisztítandó felületre és egy nedves ronggyal vagy szivaccsal dörzsöld le a szennyeződéseket. Ha ez nem lenne elég, keverhetsz tisztító pasztát: szódabikarbónát keverj össze finomra őrölt sóval és folyékony mosogatószerrel (lehetőleg öko minőségűvel), amíg pasztaszerű anyagot nem kapsz. Ezt kend a koszos felületekre, hagyd egy kicsit hatni, majd öblítsd le.14. Konyhai súrolószer

    Megnézem
  • holnaptól ajÁndÉkÖzÖn lesz a facebookon

    Holnaptól AJÁNDÉKÖZÖN lesz a Facebookon

    Huhh, a mai nap is izgalmas volt, de holnaptól igazi AJÁNDÉKÖZÖN lesz a Facebookon…De erről majd holnap beszámolok itt a blogon, most lássuk a mai nap sorsolását, melyben két szerencsés nyertest sorsoltunk ki.  

    Megnézem
  • ma ketten is nyertek a facebook-játékon!

    Ma ketten is nyertek a Facebook-játékon!

    Baromi izgalmasra sikerült a mai program, az egész nap pörgéssel telt!Reggel, amikor beindítottuk a játékot, még nem tudtuk hogyan fogadja a Facebookos rajongótábor, de meg kell hagyni, mindenki veszettül rápörgött :).Néhány idézet az oldalról, rajongóink írták:"Úgy szeretnék nyerni! Rám férne, hogy végre valami szuper dolog történjen velem! :)""Na, most izgulok... hátha. :)""ez jóó :P több ilyet csináljatok :P gyors pörgős aki itt van csak az nyerhet :)""Feldobtátok ezzel a játékkal a napomat! Kösziii"

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet