3,5,7 Manna fürdőgolyó egy csomagban!
3,5,7 manna fürdőgolyó egy csomagban!

3,5,7 Manna fürdőgolyó egy csomagban!



A kádfürdő megszámlálhatatlan kedvező élettani hatással bír: megnyugtat, ellazít, pihentető álmot hoz Neked.

Hogy milyen a tökéletes fürdő, arról itt írtam Neked. Dióhéjban most annyit, hogy
  • sosem melegebb 36-38 foknál,
  • legfeljebb 20 percig tart.

Ha feldobnád az estéd, kényeztetnéd magad tetőtől talpig, vagy csak kellemes kikapcsolódásra vágysz, hétféle Mannát is ajánlhatok Neked. Három Tejfürdő és a háromféle csomagban kapható kényeztető fürdőgolyó kollekció vár rád, hogy luxus fürdésélménnyel ajándékozhasson meg Téged.

Találkoztál már a Manna fürdőgolyókkal?


Ha nem, itt az idő, hogy megismerkedjetek, ha pedig már régi ismerősök vagytok, tudd, hogy mostantól háromféle kollekcióban is megszerezheted őket!

Illatos csobbanás - kedved szerint

Az ötféle virággal és kakaóvajjal gazdagított Boldogságot, örömet fokozó fürdőgolyót, szőlőmagolajjal, vörös agyaggal és barna cukorral készült citrusillatú Cukorfalatot, és a szőlőmagolajban, aloe verában, zöld teában, narancs és szegfűszeg illóolajokban gazdag Édes-fűszeres fürdőgolyót csomagoltuk össze – hogy minden hangulatodhoz megtaláld köztük a megfelelőt!

Kényeztető ötös - a teljes Manna fürdőgolyó paletta és egy ráadás!

Andalító levendula és muskotályzsálya illatú szőlőmagolajos fürdőgolyó, csábító ylang-ylang illóolajjal, virágszirmokkal meghintett fürdőgolyó, a citrusos illatú, Cukorfalat, és két kényeztető Édes-fűszeres fürdőgolyó szőlőmagolajjal, aloe verával és szegfűszeggel egyszerre varázsolja el táplálja bőrödet és érzékeidet.

Hódító hetes - exkluzív fürdőgolyó kollekció a hét minden egyes napjára!

Krémes és tápláló kecsketejjel, kényeztető szőlőmagolajjal és illóolajokkal dúsított Ápoló kecsketejes fürdőgolyó, érzéki ylang-ylanggal és többféle virágszirommal, körömvirágolajjal, kakaóvajjal készült Boldogságot, örömöt fokozó fürdőgolyó, friss, citrusos illatokkal megbolondított Cukorfalat, és a szőlőmagolajos, Édes-fűszeres fürdőgolyóhoz van éppen kedved? A Hódító hetes minden nap elkápráztat majd, és elbűvölően illatos, tökéletesen természetes és vegyszermentes fürdésélményt garantál számodra.

Merülj el a virágszirmokkal, illóolajokkal és bőrtápláló olajokkal luxus relaxációt kínáló Manna fürdőben!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet