Tök jó játék, Neked: 2760 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!
tök jó játék, neked: 2760 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!

Tök jó játék, Neked: 2760 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!



Gyere és bulizzunk együtt október utolsó napján, gyűjts be három ajándék Mannát 2760 Ft értékben!

Játssz velem, találd meg a webáruházban elrejtett 3 tököt, és szerezd meg az értékes meglepetés ajándékokat! Siess, mert nincs sok időd, ugyanis a játék MA (2021.10.31.) éjfélig tart!

Segítek neked egy kicsit, hol érdemes szétnézned!

1. Görgess le az oldal aljára, és gyűjtsd be az első tököt! ?
2. Látogasd meg a legújabb Mannákat, és keresd a tököt a varázslatos arcápolók között!
3. Te is örülsz, hogy megérkezett? Kukkants be a Manna Life Hajvitamin termékoldalára, hátha ott is elbújt egy tök!

Ha összegyűjtötted az összes tököt, garantált ajándékaid 2760 Ft értékben belekerülnek a kosaradba. Ahhoz, hogy az ingyenes ajándékaid megkaphasd, add le nyomban 6000 Ft feletti rendelésed (ebbe a szállítási költség nem számít bele)!

Fontos:
- Ha elnavigálsz az oldalról, az ajándékod törlődik a kosaradból, és ha azt szeretnéd, hogy újra belekerüljön, ismét össze kell gyűjtened a tököket.
- A tökgyűjtésre és a rendelésed leadására ma, 2021.10.31. éjfélig van lehetőséged.

De miért éppen tök?

Tudtad, hogy a Halloween az angolszász folklórból származik? Ám napjainkra az egész világon, például Magyarországon is elterjedt a szokás, hogy bulikat rendeznek október utolsó éjszakáján.

Az a hagyomány, hogy Halloweenkor tököt faragnak, a Brit-szigetekről származik, és a bevándorlókkal érkezett az Egyesült Államokba. Érdekesség, hogy eredetileg nemcsak tököt, hanem takarmányrépát vagy céklát is faragtak. A nagyméretű, narancssárga sütőtököt pedig az amerikaiak kezdték használni erre a célra.

A töklámpás Írországban és a Skót-felföldön a gael Samhain fesztiválok egyik szereplője volt, ugyanis úgy hitték az emberek, hogy ebben az időszakban a tündérek, lidércek és szellemek nagyon aktívak. A lámpások célja értelemszerűen a világítás volt, illetve a fényükkel próbálták távol tartani a gonosz alvilági lényeket.

Amikor olvastam róla, engem nagyon meglepett, hogy Magyarországon már a középkorban készítettek töklámpásokat, ám csak világításra, nálunk nem volt misztikus oka. Fennmaradt egy történet arról, hogy amikor a XI. században Salamon, a korábbi király összeesküvést szőtt Szent László ellen, tettéért a Dunakanyar egyik hegy tetején álló várának tornyába zárták, ahol töklámpásokkal világítottak az őrei. A folyón járó hajósok a töklámpások fényére „világítótoronyként” tekintettek – innen ered egy furcsa szólásunk: „Fénylik, mint Salamon töke”.

Indulhat a játék? ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a késő ősz ajándéka: a gesztenye - blog

    A késő ősz ajándéka: a gesztenye

    Késő ősszel, amikor a gyümölcsök, zöldségek nagy részét már betakarították, jön el az ideje a karácsonyi vásárok nagy kedvencének: végre ehetünk friss gesztenyét!

    Megnézem
  • te hogyan küzdesz a kórokozók ellen? - blog

    Te hogyan küzdesz a kórokozók ellen?

    A pandémia rávilágított egy nagyon fontos dologra, ami „békeidőben” sokszor elsikkad: a kézmosás szerepére a betegségek megelőzésében. Miért olyan fontos ez?

    Megnézem
  • 3 vegán nasi az őszi esti kuckózáshoz - blog

    3 vegán nasi az őszi esti kuckózáshoz

    Hűvös őszi estéken nincs is jobb, mint bekuckózni egy jó könyvvel, vagy a kedvenc sorozatunkat nézve. Van, hogy ilyenkor rátör az emberre az éhség, és ezzel együtt a belső küzdelem, hiszen tudjuk, hogy a késői vacsora nem egészséges, pláne, ha az ember fogyni szeretne, vagy csak tartani a súlyát. Nem kell azonban éhen maradnod, hiszen vannak könnyű finomságok, melyeket bűntudatmentesen élvezhetsz!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet