Padlóáras csomagküldés SMS értesítéssel...

padlóáras csomagküldés sms értesítéssel...

Tedd a szívedre a kezed...

...rendeltél már valaha a netről csomagot magadnak úgy, hogy azt sem tudtad, mikor fog megérkezni?

Biztosan emlékszel a gyötrő fájdalomra, hogy napokig azt sem tudtad, mi lehet a csomagoddal, vajon feladták-e már vagy még mindig a szállítást várja? Ahogy teltek-múltak a napok, úgy váltál egyre türelmetlenebbé, de egy átkozott levelet sem kaptál az eladótól.

Majd egyik nap, amikor már teljesen elfelejtetted, hogy csomagod érkezik, hazaértél és szembesültél azzal a ténnyel, hogy a futár (vagy rosszabb esetben a postás) megpróbálta kézbesíteni a csomagod, de nem talált otthon Téged. Puff, egy újabb gond, kellett ez Neked?...

A Mannaszappan boltban leadott rendelésed eddig is lézerpontossággal érkezett meg Hozzád...

...de most még jobban felturbóztuk a szolgáltatásainkat, mert szeretnénk számodra a legkényelmesebbé tenni a vásárlást. Most nem csak olyan exkluzív szolgáltatásokkal spékeltük meg a kiszállítást, mint az SMS értesítés, melyet a kiszállítás napjának reggelén küldünk Neked (erről lejjebb több infót olvashatsz), hanem a kiszállítás árát és az összeghatárok sávjait is drasztikusan csökkentettük, hogy még kedvezőbbé tegyük számodra a vásárlást és még több pénzt spórolhass a Mannaszappanod beszerzésével.

Tehát ezentúl nemcsak a testápolón spórolhatsz, hanem a kiszállítás árán is!

Tényleg, tudtad, hogy amikor elkezded használni a Mannaszappanokat, akkor kidobhatod a testápolód, mert nem lesz rá többet szükséged?

Rengeteg levelet kapunk a vásárlóinktól, akik köszönik szépen, hogy nem kell már drága testápolókat vásárolniuk, mert a Mannaszappanoknak köszönhetően nem szárad többé a bőrük.

Nem lenne fantasztikus, ha végre Te is megszabadulhatnál a kínzó fájdalomtól, amit fürdés után érzel, amikor feszül a bőröd? Ha többé nem kellene drága pénzen vásárolt testápolót használnod, mert fürdés után nem száradna soha többé a bőröd? Szabadulj meg a tusfürdődtől és próbáld ki most, milyen érzés természetes összetételű Mannaszappanal fürdeni! Klikk ide a vásárláshoz 

Hogyan alakulnak az új szállítási árak, melyek 2010. augusztus 16-tól leadott rendelésekre érvényesek:

És ez még nem minden!

Most minden megrendelés mellé ajándékba adjuk az SMS értesítő szolgáltatást, hogy pontosan tudd, mikor érkezik a csomagod!

“Mi ez az SMS értesítő szolgáltatás?”

Ez egy emelt szintű szolgáltatás, amit akkor vegyél igénybe, ha nem a tartózkodsz egész nap ott, ahová a csomagod kézbesítését kérted.

(2010. augusztus 31-ig minden vásárlás mellé ajándékba adjuk)

“Hogyan működik?”

Ha megrendeled ezt a szolgáltatást, akkor a futárszolgálat SMS-ben tájékoztat Téged a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomagod azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a számodra fenntartott GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol egyeztethetsz a kiszállítással kapcsolatban.

Összegyűjtöttük az 5 legfőbb okot, amiért Neked is érdemes kipróbálnod az online szappanrendelés csodálatos élményét:

Ha kedvet kaptál a Mannaszappanokhoz, akkor klikk ide és holnap már az esti fürdésnél kényeztetheted magad a természetes összetételű, kézzel készített szappanokkal. Élvezd a fürdést úgy, ahogyan eddig még soha!
Klikk ide a folytatáshoz



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • szódabikarbóna második rész

    Szódabikarbóna második rész

     Ó, Te fantasztikus szódabikarbóna…! 2.rész(az előző rész tartalmából...- klikk ide a megtekintéshez -...)Újabb 12 tipp, hogyan használd a szódabikarbónát a háztartásodban:Takarítás/tisztítás13. FürdőszobaA fürdőkádat és a mosdót is hatékonyan – és biztonságosan – tisztíthatod vele. Vizezd be a kádat, önts szódabikarbónát a tisztítandó felületre és egy nedves ronggyal vagy szivaccsal dörzsöld le a szennyeződéseket. Ha ez nem lenne elég, keverhetsz tisztító pasztát: szódabikarbónát keverj össze finomra őrölt sóval és folyékony mosogatószerrel (lehetőleg öko minőségűvel), amíg pasztaszerű anyagot nem kapsz. Ezt kend a koszos felületekre, hagyd egy kicsit hatni, majd öblítsd le.14. Konyhai súrolószer

    Megnézem
  • szódabikarbóna első rész

    Szódabikarbóna első rész

    Ó, Te fantasztikus szódabikarbóna…!  Nem túlzás a megszólítás: tényleg fantasztikus, hogy mennyi mindenre lehet használni! Olcsó, környezetbarát, vegyszermentes, elképesztően sokoldalú és hatékony...   Nézd csak, mi mindenre jó! 1.rész Figyelmeztetés: arc- és testápoláshoz csak gyógyszertári, tiszta szódabikarbónát használj; takarításhoz jó a másik fajta is!   Fogkrém Csinálj belőle fogkrémet! Keverj össze 1 teáskanál szódabikarbónát ½ teáskanál finomra őrölt tengeri sóval (kevésbé kalandorok kihagyhatják) és adj hozzá 1 csepp borsmenta vagy fodormenta 100%-os tisztaságú illóolajat néhány csepp vizet. Havonta 1-2x használd, mert erősen oldja a fogkövet és túlzott használata károsíthatja a fogzománcot.   Szájöblítő

    Megnézem
  • szappan, amely nyomot hagy a kádad szélén

    szappan, amely nyomot hagy a kádad szélén

    Miért hagy nyomot a szappan a kádad szélén, és hogyan távolítsd el hatékonyan vegyszerek nélkül?Bizonyára már Te is észrevetted, hogy a szappannal való fürdőzés után gyakrabban kell tisztítani a kádat, mintha „beépített” kádtisztítóval rendelkező tusfürdővel mosakodnál...Ez a képződmény egy szürkés, fátyolos réteg, ami a fürdőkád szélén körben megjelenik. Miért hagy nyomot a szappan a kád szélén?A csapvízben megjelenő ásványi anyagok egyesülnek a szappannal és létrehozzák a szappanlerakódást. Minél keményebb a víz, annál láthatóbb a szappanlerakódás. Ha nem távolítjuk el azonnal, később nehezebb eltüntetni, hiszen akkor már több réteg rakódott egymásra. Tipp: önts egy kis keserűsót a fürdővizedbe, ez megakadályozza a lerakódást (gyógyszertárban kapható). 

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-06-04 08:40

    Kedves Mannások !Örülök, hogy láthattam a kezdetektől a fejlődést képekkel illusztrálva.Bár - sajnos - nem tudok sűrűn vásárolni, mégis nagyon szeretem a termékeket és tényleg csak ezt használom.Születésnap alkalmából további sikereket kívánok és köszönöm a nekem küldött plusz ajándékokat amik a csomagban voltak/vannak.Szeretettel:Bajkó Edit

    • Felhasználó
    • 2012-06-04 08:40
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2012-06-05 14:41

      Kedves Edit,

      Köszönjük a jókívánságot - várunk bármikor sok szeretettel! :)

      Andrea

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2012-06-05 14:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet