Manna-mánia
manna-mánia

Manna-mánia



Te tudod, hogy mit jelent a „manna” szó? Utánajártam és megosztom Veled, milyen sok minden rejlik e mögött az öt betű mögött.

A „manna” szó jelentése épp olyan sokszínű, mint Mannáink

- Különös szerencse, elért eredmény, az egyik leírás szerint, valami igazán jó dolog.

- Égi áldásként, égből hullott eledelként is értelmezik. Ez a legtöbbünk által ismert jelentése. Nem várt csoda, mely az égből hullott alá, táplálva az éhezőket

- Egy nádféle növény magvát is mannának nevezik.

- Jelent még gyanta szerű anyagot, amely bizonyos növények ágából, kérgéből vagy leveleiből szivárog.

- Lehet ehető zuzmóféle, mely sok esetben gyógyszerként is szolgál.

Rengeteg jelentése van, de ami rögtön feltűnt, hogy mindegyik valami igazán jót jelent.

Az én Mannám

Hogy mit jelent számomra a Manna? Szinte mindent. Hobbit, megoldást, szenvedélyt, hivatást, segítséget. És jelenti saját magamat, a családomat és Téged is, hiszen Te sem véletlenül olvasod ezt a bejegyzést a manna.hu oldalon.

Én teremtettem, de a Manna is folyamatosan teremt engem. Szappantündérré tett, aki Mannáival megpróbálja visszaadni azt, ami valaha mindenkié volt: a természeteset, az egészségeset, a megbízhatót.

A mi Mannánk 2004-ben fogant meg

Amikor először fürdettem meg a kisfiamat az első, saját készítésű Levendulás és a COCO csokis szappanommal, még csak nem is sejtettem, hogy ezzel az egész életünk meg fog változni. Akkor még „csak” a mi óriási problémánkra volt megoldás az, ami 2010 óta már hivatalosan is Manna néven segít nekünk és Nektek.

Bár azóta már sok-sok Mannánk lett, egy valami nem változott és nem is fog soha: mi ugyanúgy, ahogy a legelején, két kezünk munkájával, szívünket-lelkünket tesszük bele mindegyikükbe, hogy Ti mindig azt a különleges, Manna érzést tapasztalhassátok, amikor kibontjátok a csomagjaitokat és elkezditek használni őket.

Hogy Nektek mit jelent a Manna? Abból, hogy sokan a kezdetek óta kitartotok mellettünk, úgy sejtem, hozzám hasonlóan, különleges helyet foglal el a szívetekben. És én nagyon hálás vagyok ezért Nektek!

A mai rohanó, gyors világunkban újra visszatérni a természeteshez, a lassabbhoz, nagy kihívás. De véleményem szerint az egyetlen út, ha egészségesek szeretnénk maradni.

A mi Mannánk jelentése vegyszermentes, természetes, rengeteg tudással és tapasztalattal készült, környezettudatos.

Azt mondják, az vagy, amit megeszel. Ez így van. De az is vagy, amit a bőrödre kensz. És ezt mi, Mannások szó szerint igazán a bőrünkön érezzük.

A Manna man(n)apság

Kis csapatunk mindent megtesz, hogy a régi, bevált Mannáink is időről-időre megújuljanak. Ezért kaptak új, szívet és szemet gyönyörködtető csomagolást szappanjaink.

A Manna az egészség és a természetesség mellett a praktikumot is jelenti számunkra. Ezért teremtettük meg Nektek az egy kézzel is nyitható és visszazárható tusfürdőinket.

A megújulás nagyon fontos, de az is, hogy megőrizzük azt, ami úgy jó és tökéletes, ahogyan meg lett alkotva. Ami mindig is a régi marad, hogy maroknyi kis csapatunk óvja-védi a Mannákat, hogy Ti mindig ugyanolyan színvonalú és hatásfokú termékeket kaphassatok. Hogy a Manna egyet jelentsen nekünk és Nektek a megbízhatósággal, a minőséggel és a tisztasággal.

Mannasztikus élményeket kínálunk és kívánunk Nektek!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a fürdés rituáléja - blog

    A fürdés rituáléja

    Pici korodban Te is csak sok-sok könny árán voltál hajlandó megfürödni? Elárulom, én is. De felnőttként hamar rájöttem, hogy milyen felüdülést is adhat akár egy gyors zuhanyzás, akár egy kellemes fürdő a kádban, különösen egy hosszú, fárasztó nap után.

    Megnézem
  • Így hat a lelkedre az önkéntesség - blog

    Így hat a lelkedre az önkéntesség

    Ugye milyen csodás érzés minden elvárás nélkül, szívből segíteni? Vagy ez a segítség valójában cseppet sem önzetlen? Ne félj, semmilyen titkos, sötét leplet nem rántunk le az önkéntességről, csak megmutatjuk, hogy amit a mesékben olvastál, az a való életben is megállja a helyét. Mert jó tett helyében bizony te is jót várhatsz.

    Megnézem
  • most megizzasztunk: őszintén az izzadásról - blog

    Most megizzasztunk: őszintén az izzadásról

    Vannak olyan témák, amelyekről nem szívesen beszélünk, még ha ezek természetes velejárói is életünknek. Ilyen például az izzadás. Kínosnak érezzük a hétköznapok során, de kívánjuk egy szaunázás alkalmával.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet