Komplett arcápolási rutin Mannákkal? Igen!
komplett arcápolási rutin mannákkal? igen!

Komplett arcápolási rutin Mannákkal? Igen!



Bizonyára észrevetted, hogy újabb és újabb Mannák jelennek meg a palettán. Folyamatosan töröm a fejem, mivel kedveskedhetnék még Nektek, ugyanis szeretnék a szépségápolás minél több területén természetes alternatívát kínálni számotokra.

Az arcápolásra különösen nagy hangsúlyt fektetek, mivel arcunk az a testrészünk – a kezünk mellett –, ami a leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak és a környezeti hatásoknak. Ha szeretnéd napi arcápolási rutinodat kompromisszummentesen, természetesen megoldani, a Mannával megteheted!

Arctisztítás természetesen

A hűséges Mannások ismerik már arctisztító szappanainkat, melyek között minden bőrtípusra találhattok megfelelőt. Sőt, a férfiaknak is kedveskedtünk egy borotvaszappannal (bár nem vagyok benne biztos, hogy nem fogod elcsenni a párodtól, hiszen sok nő is kedveli fás, friss illata és dús habzása miatt ?). Azokra is gondoltam, akik nem szívesen használnak szappant; ők kipróbálhatják a csodálatos illatú Arctisztító habot, amely enyhén savas kémhatású és gyengéden tisztít. A tökéletes kényeztetés érdekében még egy masszírozó kefét is választhatsz hozzá.

Na és az arcápolás?

Természetesen erre a célra is válogathatsz a megfelelő Mannák közül, sőt, akár mindet bevetheted! ?

Nagy álmom valósult meg a Luxus arcelixír megszületésével. Éveken át fejlesztettük, teszteltük, mert valami igazán különlegeset akartam létrehozni. Ez sikerült is; egy olajos állagú arcápolót képzelj el, ami csodálatos virágillattal bűvöl el, miközben a bőrödet feszesebbé, rugalmasabbá teszi, a ráncok mélységét pedig csökkenti. Dekoratív, rózsaszín üvegbe töltöttük, ami a fürdőszobád díszévé válhat.

Szerettem volna azokat is meglepni valamivel, akik inkább a krémes állagú arcápolókat kedvelik. Így született meg Ránctalanító nappali arckrémünk. Mint neve is elárulja, ő is sikeresen veszi fel a harcot a ráncok ellen, ugyanakkor regenerálja, puhává és simává teszi bőrödet. Nagy előnye, hogy gyorsan beszívódik, és sminkelés előtt is használhatod.

Itt már nem volt megállás: sokan kértétek tőlem egy éjszakai arckrém létrehozását is, és kívánságotok teljesült! Újdonságunk a Sejtmegújító éjszakai arckrém rózsa- és körömvirágőssejt-kivonattal. Ez a krém az éjjeli pihenésed közben dolgozik a szépségedért, regenerálja bőrödet, hogy reggel hidratált, kisimult, feszes arcbőrrel kezdhesd a napot.

Tudjuk, hogy a ráncocskák leghamarabb a szemünk körül jelennek meg, ezért érdemes a szemkörnyék ápolását legkésőbb a harmincas éveinkben elkezdeni (persze nem árt meg már korábban sem). Erre a különlegesen érzékeny területre hoztuk létre a Hialuronsavas szemkörnyékápolót, ami hozzáadott E-vitaminnal, értékes növényi olajokkal és koenzim Q10-zel szépíti és hidratálja bőrödet. A lehető leggyengédebb ápolás érdekében illóolajat sem tettünk bele, összetevőinek kellemes, természetes illata érződik rajta nagyon enyhén. Karikás, duzzadt szem ellen is bevetheted. További előnye, hogy a csomagolása részben újrahasznosított hulladékból készült.

A ragyogó, életteli arcbőr egyik titka a rendszeres radírozás, hiszen az elhalt hámsejteket el kell távolítani ahhoz, hogy üde és egyenletes legyen a bőr. A Krémes arcradír olívamag-őrleménnyel gyengéden radírozza, ugyanakkor minőségi olajokkal táplálja is bőrödet és tisztítja a pórusokat. Ennek a Mannának a csomagolása nagyrészt újrahasznosított anyagból készült, ami részben óceáni hulladék feldolgozásából származik.

A felsorolt Mannák nagyszerű hatásában biztos lehetsz, hiszen független kutatólaboratórium tesztjei is bizonyítják azokat.

De mi lesz az ajakápolással?

Ne hagyjuk ki az ajkainkat sem, hiszen ők különleges gondoskodásra vágynak, amit szintén megtalálnak nálunk. ?

Háromféle ajakbalzsam közül is választhatsz. A Fénylő mosoly ajakbalzsam csodálatos narancsos-csokis illattal kényeztet. A vaníliaillat kedvelőinek ajánljuk a Vanília ajakbalzsamot. Ha pedig a finom illat és a gyengéd ápolás mellett egy szép narancsos színnel is szeretnéd ékesíteni ajkaidat, feltétlenül próbáld ki a Színes csók ajakbalzsamot! Színét természetes ásványi színezéktől kapja, ahogy az ajakbalzsamaink illatát is tiszta illóolajok, illetve természetes vaníliakivonat biztosítja.

Az arc- és ajakápolásra született Mannák is vegánok és teljes mértékben állatkísérlet-mentesek, csomagolásuk pedig újrahasznosítható.

Te kipróbáltad már csodás natúr arcápolóinkat? ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet