Brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát

brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát

Brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát!

Mostantól olcsóbban rendelhetsz otthonról a foteledből, mint ha buszra pattannál és órákat utaznál…

Ráadásul most nem csak időt, hanem pénzt is spórolhatsz, hiszen ha 10 e Ft felett vásárolsz, akár ingyen is megkaphatod a csomagodat!

Most aztán érdemes bevonni a barátnőket, családtagokat, mert minél többet rendelsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz a szállítás árából. Itt tudod megnézni  a csodálatos mannaszappanokat, itt pedig a nevetségesen alacsony szállítási díjakat...

Tipp: ha 14 óráig leadod rendelésed, már holnap megkapod a csomagod!

További szép napot és jó vásárlást! :)

Varga-Darabos Andrea

Szappantündér



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • az én történetem ii. rész és a mosódió :)

    Az én történetem II. rész és a mosódió :)

    Az én történetem II. rész és a mosódió :) Emlékszel?A múltkor a piros pöttyöknél hagytam abba…Most elárulom:az öblítővel mosott ruha miatt volt a fiunk teste tiszta piros pöttyös.Úgyhogy a vegyszereink közül először az öblítőt hagytam el, helyette tiszta ecetet használtam – és nem, egyáltalán nem lettek ecet szagúak a ruhák!

    Megnézem
  • kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal

    Kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal

    Kukába a műanyag tusfürdős flakonoddal, most egy igazi kókuszdióból hasított egzotikus szappantartót kaphatsz érte cserébe!Mint tegnapi bejegyzésemben is írtam, manapság a fürdéshez használatos tusfürdők és samponok brutális vegyszereket tartalmaznak és fejlesztésük során állatokon kísérleteznek a szépségIPAR óriásvállalatai.Sokan azért használnak mégis tusfürdőket, mert sokkal kényelmesebbnek, színesebbnek és illatosabbnak tartják és páran pedig azért, mert ez tűnik számukra az egyetlen alternatívának.Amennyiben úgy érzed, nehezen mondanál le a tusfürdőről, mert a szappan használata kényelmetlenebb, nehezebb a tárolása és foltot hagy a kádon, az nem a TE hibád!

Ha olvastad már leleplező cikksorozatomat, melyben rávilágítok a szépségIPAR sötét oldalára, akkor számodra is világos, hogy legjobban teszed, ha mihamarabb száműzöd a szintetikus kemikáliákat a fürdőszobádból. (Ha nem vagy még feliratkozva a cikksorozatra, akkor klikk ide és az oldal alján feliratkozhatsz.)

    Megnézem
  • 3 szomorú tény

    3 szomorú tény

    3 szomorú tény és egy csodálatos ajándék, amiért érdemes azonnal kidobnod a tusfürdődet a fürdőszobádból!A szépségedért állatoknak kell szenvednie!Szomorú tény 1.:  A szépségedért állatoknak kell szenvednie! A PETA nemzetközi állatvédő szervezet felmérése szerint az állatkísérletek 63%-át a hadiiparban alkalmazzák, 31%-kal pedig a kozmetikumokat tesztelnek. Csupán 6%-uk az, amit gyógyászati célból végeznek. 

Kimondhatjuk tehát, hogy a legtöbb tusfürdő fejlesztése során kozmetikai állatkísérleteket végeznek. Ha Te is nemet mondasz a tusfürdőre, akkor a döntéseddel állatok életét mentheted meg.Szomorú tény 2.:

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet