104037010EU Manna https://static.manna.global/img/product/hu/630/husito-forras-074734-776.jpg
 • vegan A brit gyökerű Vegan Society virágos logója láttán abban is biztos lehetsz, hogy a kezedben tartott Manna kizárólag növényi összetevőkből készült. Ez a szigorú eljárás az adott kozmetikum minden összetevőjét vizsgálja, kompromisszumok nélkül.
 • cruelty free A Manna hisz abban, hogy a szépségipari és háztartási termékeknek állatkísérletek nélkül kell készülnie. Büszkék vagyunk rá, hogy a Leaping Bunny minősít minket. A Leaping Bunny egy olyan globális program, amely a törvényes elvárásoknál is szigorúbb, azokon túlmenő alapelvekkel rendelkezik az állatkísérletekkel szemben.
Hűsítő forrás

Kiszerelése: 10 ml

Mint egy hűsítő forrás, ez a varázslatos illat magával ragad és felfrissít. Párologtasd, ha tiszta gondolatokra vágysz, és ha a lehető legtöbbet hoznád ki magadból.

Hűsítő forrás

 
Kiszerelése: 10 ml
Kiszerelése: 10 ml

1 790 Ft
+ 8 pont + 8 pont = Ennyi pontot adunk Neked
1 790 Ft
+ 8 pont + 8 pont = Ennyi pontot adunk Neked

db
db
Kosárba

Bezárom

1 790 Ft

Csak Manna Club tagoknak: 1 690 Ft - 5 pont

 • Jelenleg
  van raktáron

 • Szállítás:
  1 Munkanap

Feltöltődés a természet erejével

Hűsítő forrás

Nem tudod pontosan, milyen Mannákat használhatsz bőröd ápolásához?

Bőrtípusteszt

Nem tudod pontosan, milyen Mannákat használhatsz bőröd ápolásához?

Képzeld el, hogy egy varázslatos erdőben sétálsz.

A fák lombjai lágyan susognak, bőrödet kristálytiszta levegő simogatja, a lombkoronákon keresztül pedig árad a szikrázó napfény. Megérkezel egy patakhoz, melynek csillogó vize sebesen folyik és leülsz a partjára. Most minden tökéletes. A Hűsítő forrás illata betölti tüdődet. Ez az az illat, melyet ha megérzel, azonnal visszatérsz a jelenbe, gondolataid újra csendesek és tiszták lesznek. Akár egy patak hűvös vize, a Hűsítő forrás lágy és kifinomult aromái felélesztik érzékeidet.

Mesteri illóolaj-keverék, mely egyszerre felemelő és megnyugtató. A természet minden frissessége egyetlen illatban. Tökéletes választás párologtatáshoz, ha szereted a tiszta, természetes esszenciákat. Pillanatokon belül feldobja hangulatodat és segít visszanyerni fókuszt. Friss illata betölti a szobát és felemeli lelkedet, hogy újra motivált és energikus légy!

A Hűsítő forrás olyan, mint egy múzsa, feléleszti kreativitásodat és alkotásra serkent. Egy illat, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Elég néhány csepp a párologtatódba, hogy felidézd a legszebb természetben töltött élményeidet és lendületbe hozd magad. Illatpárája segít, hogy személyiséged természetes frissessége és egyedisége tündökölhessen.

Hogyan használd

 • andrea photo
  • Ha egy kellemes esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél a a fürdővizedbe hordozóolajban elkeverve
  • Aromalámpában, szaunában párologtathatod
  • Ha egy kellemes esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél a a fürdővizedbe
  • Hordozóolajban elkeverve masszázsolajként is tökéletes
  • Mosás után az öblítővízbe is csepegtetheted az illóolaj-keveréket

INCI: ParfumParfüm

Összetevők: Parfüm100% tisztaságú, természetes illóolajok keveréke

Hozzászólások(0)

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!