104035010EU Manna https://static.manna.global/img/product/hu/630/csabito-citromvirag-074839-775.jpg
 • vegan A brit gyökerű Vegan Society virágos logója láttán abban is biztos lehetsz, hogy a kezedben tartott Manna kizárólag növényi összetevőkből készült. Ez a szigorú eljárás az adott kozmetikum minden összetevőjét vizsgálja, kompromisszumok nélkül.
 • cruelty free A Manna hisz abban, hogy a szépségipari és háztartási termékeknek állatkísérletek nélkül kell készülnie. Büszkék vagyunk rá, hogy a Leaping Bunny minősít minket. A Leaping Bunny egy olyan globális program, amely a törvényes elvárásoknál is szigorúbb, azokon túlmenő alapelvekkel rendelkezik az állatkísérletekkel szemben.
Csábító citromvirág

Kiszerelése: 10 ml

Ez az illat egyenesen egy francia cukrászdába repít, ahol a citromos macaronok édes-citrusos illata magával ragad és elcsábít. Zamatos illóolaj-keverék stílusos személyiségeknek.

Csábító citromvirág

 
Kiszerelése: 10 ml
Kiszerelése: 10 ml

1 590 Ft
+ 7 pont + 7 pont = Ennyi pontot adunk Neked
1 590 Ft
+ 7 pont + 7 pont = Ennyi pontot adunk Neked

db
db
Kosárba

Bezárom

1 590 Ft

Csak Manna Club tagoknak: 1 510 Ft - 4 pont

 • Jelenleg
  van raktáron

 • Szállítás:
  1 Munkanap

Citromos sütemény illatba zárva

Csábító citromvirág

Nem tudod pontosan, milyen Mannákat használhatsz bőröd ápolásához?

Bőrtípusteszt

Nem tudod pontosan, milyen Mannákat használhatsz bőröd ápolásához?

A citrusligetek az egzotikum megtestesítői, a mediterrán gondtalanság és az édes élet szimbólumai.

A Csábtó citromvirág erre a varázslatos helyre repít el. Illata egyet jelent a napfénnyel és az életörömmel. Üvegbe zártuk neked mindazt, amitől a citromot rajongásig szeretjük: édesen fanyar csábítását és kirobbanó érzékiségét. Olyan, mint egy kifinomult francia desszert, szinte beleharapnál. Egyedi illatának hatására legszebb emlékeid idéződnek fel. Egy felejthetetlen édes íz, egy barátság, egy szerelem. A Csábító citromvirág több mint egy illatkeverék, elvarázsol és jókedvre derít. Mennyei illata a párologtatóba cseppentve hamar betölti az egész szobát. Feldob és jókedvre derít, mintha a napfény sugarai ragyognák be lelkedet.

Ez az illat egy valódi stílusikon. Sugárzó személyiségeknek alkottuk meg, akikből árad a természetes szépség és a kecsesség. A párologtatóból áradó varázslatos illatpára környezeted tetszését is elnyeri majd, ezt a bársonyos illatot ugyanis nem lehet nem észrevenni.

A Csábító citromvirág egy életérzést testesít meg, a stílusos, magabiztos és játékosan hódító nőét, aki nem felejtette el, milyen nagy ereje van az érzelmeknek. Ez az illat arra csábít, hogy hallgass a szívedre és légy önmagad! Tökéletes választás, ha női energiáidat szeretnéd feléleszteni és nyitott vagy egy kis hedonizmusra. A Csábító citromvirág rendkívül harmonikus illatkombináció. Minden cseppje arra emlékeztet, hogy az élet csodaszép!

Hogyan használd

 • andrea photo
  • Ha egy kellemes esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél a a fürdővizedbe hordozóolajban elkeverve
  • Aromalámpában, szaunában párologtathatod
  • Ha egy kellemes esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél a a fürdővizedbe
  • Hordozóolajban elkeverve masszázsolajként is tökéletes
  • Mosás után az öblítővízbe is csepegtetheted az illóolaj-keveréket

INCI: ParfumParfüm

Összetevők: Parfüm100% tisztaságú, természetes illóolajok keveréke

Hozzászólások(0)

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!