Szállítás és fizetés

A honlap üzemeltetője: Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt. (Áti-Sziget Ipari park 41, H-2310, Szigetszentmiklós)

 

Elérhetőségeink:

Telefon: 06 24/920-920

Telefax: 06 24/536-661

E-mail: ugyfelszolgalat[kukac]mannaszappan.hu

címünk: Áti-Sziget Ipari park 41, H-2310, Szigetszentmiklós.

Számlaszám: 10701379-69394047-51100005

Cg.13-09-138755 Vezetve a Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróságnál.

Közösségi adószáma: HU25424272

 

Rendelés menete: 

Kiválasztod a kedvere való natúr kozmetikumot (TEÁOR: 4775) , majd a webshop pénztárába navigálsz. Itt tudsz választani, hogy előreutalással, bankkártyával vagy utánvéttel szeretnél fizetni.

 

Milyen országokba szállítunk?

Számos európai országba szállítunk a részletekért kattints ide ››

Fizetési feltételek:

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben forintban értendő és tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. A megrendelt natúr kozmetikumok árát és a szállítási költséget bankkártyás fizetés esetén a bankkártyád adatainak megadásával, utalásos vásárlás esetén előre, a vásárlás közben megjelenő bankszámlaszámra kell teljesítened.

Ha nincs kedved feljegyezni az adatokat a vásárlás során, akkor elég a vásárlást visszaigazoló automatikus e-mailt megnyitnod, amely minden fontos adatot tartalmaz a vásárlásodról. 

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.

Szállítási feltételek:

A szállítási költség a csomagod súlyától függetlenül Magyarország egész területén egységesen a következőképpen alakul:

 


 

 

 


Példa az utánvétre: 10.000 Ft feletti vásárlásnál az előreutalásos vásárlás szállítási díja 0 Ft + a futárszolgálat pénzkezelésének költsége 299 Ft, így a  fizetendő szállítási költséged 299 Ft a csomagod súlyától függetlenül.

A csomagod szállítási határideje 1 munkanap.


 

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

 

Bankkártyás vásárlás menete

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a CIB Bank oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén  visszatérsz az oldalunkra, sikertelen fizetés estén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

Elfogadott bankkártyák:

 

Előreutalásos vásárlásnál akkor indítjuk útnak a portékáid, ha az utalásod 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat bankon belüli utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

 

Például, ha 13:39 perckor K&H bankon keresztül előreutalással vásárolsz, akkor a csomagod már fél óra múlva a futárnál van, hogy mihamarabb eljusson hozzád. Amennyiben Neked nem K&H-s számlád van, akkor az utalás megérkezésére számolnod kell egy munkanapot. 

 

Csomagodat minden esetben a SPRINTER futárszolgálattal juttatjuk el otthonodba, vagy akár munkahelyedre. 

 

A futár a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az általad megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy (pl.: munkahelyed). 

 

A biztonság kedvéért a vásárlás során elkérjük a mobilszámod, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futárszolgálat felvehesse Veled a kapcsolatot. 

"Mi történik, ha közbejött valami és nem vagyok a megadott címen, amikor hozzák a csomagot?"

A Sprinter futár minden csomagot kétszer próbál kézbesíteni, függetlenül a fizetés módjától.

 

Ha valami csoda folytán nem sikerült kézbesíteni a csomagodat, a kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomagod állapotáról a GLS, DPD vagy a Sprinter Ügyfélszolgálatán.

 

A Sprinter ügyfélszolgálat a 06-1-347-3000-es telefonszámon érhető el munkanapokon 8-18 óra között. A csomagküldő szolgálat részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheted: http://www.sprinter.hu

Tájékoztató a megrendelés lemondásának módjáról és feltételeiről:

Rendelésedtől indoklás nélkül bármikor elállhatsz. Kérünk, ha meggondoltad magad, jelezd nekünk mihamarabb a 06 24/920-920 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat[kukac]mannaszappan.hu címre küldött elektronikus levélben. 

100% garancia

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyikre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.* Csak küldd vissza 30 napon belül, és a teljes vételárat megtérítjük ( a postaköltséget nem).

 

A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink  jótékony hatását, klikk ide a shoppingoláshoz››

 

Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a portékákra vállalunk, melyeket közvetlenül a mannaszappan.hu-n vásároltál. Amennyiben boltban jutottál a termékeinkhez (pl. egy viszonteladónknál), úgy a garanciát nem érvényesítheted, mert a portékát volt alkalmad megtekinteni vásárlás előtt. Köszönjük a megértésed.

 

Jogi nyilatkozat:

 

A www.mannaszappan.hu szerveren elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg a weboldalainkat!

 

Információk:

 

A Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a www.mannaszappan.hu weboldalon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a tulajdonos sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

 

www.mannaszappan.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

 

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalunk használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme:

 

A Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt. weboldalának használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatod eljuttatod hozzánk, ezzel hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azt a Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk tovább.

 

Az általad megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

 

piackutatás, piaci elemzés,

vevői szokások elemzése,

látogatottsági statisztikák összeállítása,

ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,

tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,

tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,

vevői reklamációk intézése,

megrendelések intézése.

 

Cégünk - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

 

Az Interneten keresztül hozzánk eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeljük, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy weboldalainkról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthatsz. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződj meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.