Vigyázz, kész, vegán! Már csak növényi alapú Mannák készülnek!
vigyázz, kész, vegán! már csak növényi alapú mannák készülnek!

Vigyázz, kész, vegán! Már csak növényi alapú Mannák készülnek!Szuper hírem van: ismét egy hatalmas lépést tettünk, immár elmondhatom, hogy mostantól tiszta növényi alapanyagokból készül minden egyes Manna, tehát mentesek lesznek az állati eredetű összetevőktől!


Tudhatod, hogy eddig is kiemelkedően fontos ügy volt számomra a környezet- és állatvédelem, nemrég azonban eldöntöttem, hogy egyetlen olyan Manna sem készül a jövőben, melybe állati eredetű alkotóelem kerül.

Mostantól az összes Manna 100%-osan vegán, vagyis kizárólag növényi alapanyagokból készül. Az emberek egy része azt gondolja, hogy ha valaki vegán, az azt jelenti, hogy nem eszik meg semmit, ami állati eredetű. Ám ez nem ilyen egyszerű! A vegánság nemcsak étrend, hanem valójában egy komplett, rendkívül tudatos életforma. Épp ezért nem mindegy az sem, hogy milyen kozmetikumokat választasz.

Jó hír, hogy most már tisztán növényi alapanyagokból készül minden egyes Manna, így tehát búcsút veszünk a kecsketejport és a méhviaszt tartalmazó termékektől, ezeket többé nem találod meg a webáruházban – ám nem kell nélkülöznöd őket, hisz például a nemrég megújult Manna ajakbalzsamok is már csak növényi összetevőkből állnak. :)

De miért jó ez neked?

Képzeld, a vegán életmódnak a legkisebb az ökológiai lábnyoma! A vegánizmus a környezettudatosság mellett együttérzésre, szeretetre is tanít, fenntartható és kevésbé környezetszennyező, mint a hús- és a tejipar által előállított termékek.

A Mannánál tudatosan védjük a környezetet, elutasítjuk az állatok kizsákmányolását, nemet mondunk az állatkísérletekre és a kegyetlen állattartási és -szállítási körülményekre. Erről a már évek óta meglévő Cruelty Free minősítésünk is tanúskodik, most azonban egy szinttel feljebb léptünk!

Ha a Mannát választod, te is ezt a szellemiséget támogatod, és cserébe a lehető legjobb minőségű növényi alapanyagokat kapod: sheavajat, olívaolajat, levendulát, vagy épp teafaolajat, kókuszolajat – és természetesen még hosszasan sorolhatnám! :)

Ünnepeld velem, hogy vegán kozmetikummá válik a Manna!

Büszke vagyok, hogy ezt elérhettük, nélküled nem sikerült volna! Hálás vagyok neked, ezért most egy meglepetés vár rád: akár 3580 Ft összértékű ajándékot kaphatsz!

Félretettem neked négy illatos, 15 ml-es egzotikus vajat, válaszd ki, melyik kettőt kéred ajándékba! Figyelj, mert csak akkor kerülnek bele a kosaradba az ajándékaid, ha az erre a célra létrehozott oldalon választod ki őket, és 2018.08. 24. éjfélig 6000 Ft feletti értékben rendelsz Mannákat!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet