Újabb Mannák kaptak nemzetközi tanúsítványt !
Újabb mannák kaptak nemzetközi tanúsítványt !

Újabb Mannák kaptak nemzetközi tanúsítványt !



Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy újabb tizenkettő Mannával bővült a BDIH oklevelünk, mindegyik a rangos Cosmos Natural minősítést kapta meg!

Bevallom őszintén, valahányszor értesítenek arról, hogy újabb Mannák szerezték meg a nemzetközi natúrkozmetikai szervezet, a BDIH minősítését, nagyot dobban a szívem. Ilyenkor azt érzem, hogy erőfeszítéseinket, és a Manna-rajongók bizalmát jutalmazzák azzal, hogy hivatalossá teszik: a Manna termékei a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek a natúr kozmetikumok világában.

Nézzük, pontosan mi is az a BDIH és mi a munkája?

A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum-gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan. Csak azok a termékek viselhetik az emblémát, amelyek megfelelnek az irányelvek által meghatározott szigorú szabályoknak.

Amikor a Cosmos Natural minősítést látod, biztos lehetsz benne, hogy a termék csak és kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz, nincsen benne szintetikus színezék és illatanyag, kőolajszármazék, és a tartósítás is csak természetes anyagokkal történik. Tilos a génmódosított anyagok használata is, valamint az állatkísérlet sem megengedett semmilyen szinten. A Cosmos Natural logója számodra garanciát jelent arra, hogy csakis a legjobb natúrkozmetikumok kerülnek a bőrödre, minőségi alapanyagokkal és mentesen mindenféle vegyszertől.

El kell mondanom neked: nagyon nagy szó, hogy az első BDIH minősítésünk megszerzése óta jelenleg a legnagyobb a t tanúsítvánnyal rendelkező termékeink %-os aránya a forgalmazottakhoz képest: ez azt jelenti, hogy az összes jelenleg megvásárolható Manna 61 %-a BDIH minősítéssel büszkélkedhet! Ez kimagasló eredmény, ami nem jöhetett volna létre a Te támogatásod, szereteted és bizalmad nélkül! Köszönöm Neked!

És akkor jöjjön a lista, íme, az új Cosmos Natural minősítésű termékeink. Válogass közülük bátran!

- Luffás bőrradír

- Fénylő mosoly ajakbalzsam

- Makadámiavaj

- Nyugalom szigete halántékbalzsam

- Sárgabarackvaj

- Sheavajas testápoló habkrém narancs és szegfűszeg illóolajjal

- Tündérrózsa szappan

- Vanília ajakbalzsam

- Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj grapefruit és neroli illóolajjal

- Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj levendula és teafa illóolajjal

- Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj narancs és ylang-ylang illóolajjal

- Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj római kamilla illóolajjal

Amint láthatod, minősített Mannák listája olyan változatos, hogy ha kedvenceidet elkezded belőle használni, teljes tavaszi megújulást zongorázhatsz le vele. A rituálét kezdd egy Tündérrózsa szappanos relaxáló zuhannyal, majd folytasd a Luffás bőrradírral, mely eltávolít bőrödről mindent, ami nem oda való! Masszírozd be, öblítés után bőröd így már készen áll az illóolajas, vulkáni kőzeten szűrt sheavajas kényeztetésre. A könyökre, és az érdesebb részekre makadámiavajat vagy sárgabarackvajat ajánlok, a szépségrituálét pedig a Vanília, vagy a Fénylő mosolyos ajakbalzsammal koronázd meg. A teljes ellazulás érdekében pedig masszírozz egy kis Nyugalom szigete halántékbalzsamot a halántékodra , így lesz teljes az új Cosmos Natural termékekből álló rituáléd!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet