Tök jó játék, Neked: 3550 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!
tök jó játék, neked: 3550 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!

Tök jó játék, Neked: 3550 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!



Gyere, és bulizzunk együtt október utolsó hetén, gyűjts be két ajándék Mannát 3550 Ft értékben!

Játssz velem, találd meg a webáruházban elrejtett 3 tököt, és szerezd meg az értékes meglepetés ajándékokat! Siess, mert nincs sok időd, ugyanis a játék MA (2020.10.29.) reggel 6:00 órakor kezdődik és 2020.10.31. éjfélig tart!

Segítek neked egy kicsit, hol érdemes szétnézned!

1. Görgess le az oldal aljára, és gyűjtsd be az első tököt! ?
2. Látogasd meg a legújabb Mannákat, és keresd a tököt a varázslatos arcápolók között!
3. Te is örülsz, hogy megérkezett? Kukkants be a legújabb Manna, a Bőrselymesítő testápoló termékoldalára, hátha ott is elbújt egy tök!

Ha összegyűjtötted az összes tököt, garantált ajándékaid 3550 Ft értékben belekerülnek a kosaradba. Ahhoz, hogy az ingyenes ajándékaid megkaphasd, add le nyomban 6000 Ft feletti rendelésed (ebbe a szállítási költség nem számít bele)!

Fontos:
- Ha elnavigálsz az oldalról, az ajándékod törlődik a kosaradból, és ha azt szeretnéd, hogy újra belekerüljön, ismét össze kell gyűjtened a tököket.
- A tökgyűjtésre és a rendelésed leadására 2020.10.31. éjfélig van lehetőséged.

De miért épp tök?

Tudtad, hogy a Halloween az angolszász folklórból származik, ám napjainkra az egész világon, például Magyarországon / Németországban is elterjedt a szokás, hogy bulikat rendeznek október utolsó éjszakáján.

Az a hagyomány, hogy Halloweenkor tököt faragnak, a Brit-szigetekről származik, és a bevándorlókkal érkezett az Egyesült Államokba. Érdekesség, hogy eredetileg nemcsak tököt, hanem takarmányrépát vagy céklát is faragtak. A nagyméretű, narancssárga sütőtököt pedig az amerikaiak kezdték használni erre a célra.

A töklámpás Írországban és a Skót-felföldön a gael Samhain-fesztiválok egyik szereplője volt, ugyanis úgy hitték az emberek, hogy ebben az időszakban a tündérek, lidércek és szellemek nagyon aktívak. A lámpások célja értelemszerűen a világítás volt, illetve a fényükkel próbálták távol tartani a gonosz alvilági lényeket.

Amikor olvastam róla, engem nagyon meglepett, hogy Magyarországon már a középkorban készítettek töklámpásokat, ám csak világításra, nálunk nem volt misztikus oka. Fennmaradt egy történet arról, hogy amikor a XI. században Salamon, a korábbi király összeesküvést szőtt Szent László ellen, tettéért a Dunakanyar egyik hegytetején álló vár tornyába zárták, ahol töklámpásokkal világítottak az őrei. A folyón járó hajósok a töklámpások fényére „világítótoronyként” tekintettek – innen ered egy furcsa szólásunk: „Fénylik, mint Salamon töke”.

Indulhat a játék? ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • a tél manna-sztárjai: a habkrémek - blog

    A tél Manna-sztárjai: a habkrémek

    A Mannánál minden évben izgatott várakozás előz meg egy nagy eseményt: a habkrémek felébredését „nyári álmukból”. ? Szeretnék Neked egy kicsit mesélni ezekről a krémes-habos csodákról.

    Megnézem
  • Így kerüld el az őszi betegségeket - blog

    Így kerüld el az őszi betegségeket

    Az őszi időszakban az egyik legfontosabb dolog, amit az egészséged érdekében tehetsz, az nem más, mint az immunerősítés. Ez egy izgalmas és egyben élvezetes dolog, aminek az eredményeként a szervezeted hihetetlenül erős és ellenálló lesz a betegségekkel szemben.

    Megnézem
  • gyógyteát minden bajra! - blog

    Gyógyteát minden bajra!

    Amikor beüt a fájdalom, ne a gyógyszeres doboz után nyúlj, fantasztikus gyógyteák széles választéka vár, melyek kíméletesen és természetesen segíthetnek a panaszok enyhítésében.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Ajsa
    • 2020-10-31 15:46

    Nagyon jó ez a halloween tökös játék!!?

    • Ajsa
    • 2020-10-31 15:46

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet