Te vagy a hitünk forrása!
te vagy a hitünk forrása!

Te vagy a hitünk forrása!



Sokan kérdezik, hogy honnan merítjük a hitet és erőt, amivel a Mannát ilyen szeretett márkává tettük. A válasz egyszerű: a hitünk forrása Te vagy!

Amikor az első néhány Mannával kiálltam Dunaharaszti piacára – mert bizony, így kezdődött – csak az volt a fejemben, hogy másoknak is segítsek felfedezni a vegyszermentes testápolás élményét.

A hozzád hasonló emberektől kapott pozitív visszajelzések és szeretet adott és ad hitet és erőt ma is a folytatáshoz. Az anya, aki hozzám hasonlóan megoldást keresett gyermeke kozmetikum allergiájára. A sok-sok köszönet a bőrápolási problémáikra megoldást találóktól. Az élmények, amit a Manna használók osztanak meg velünk nap, mint nap. Ez táplálja bennünk a hitet és erőt a nehézségek leküzdéséhez.

Például most is vizsgálja egy hatóság az egyik reklámunkat, ami nagyon megvisel, mert mindent elkövetünk, hogy betartsuk a szabályokat, megfelelünk a legszigorúbb nemzetközi vegán és natúr kozmetikai előírásoknak, méregdrága laboratóriumi kutatásokba kezdtünk, jogászok bújják a céget és a reklámjainkat. Bízom benne, hogy sikerül bizonyítani az igazunkat, de nagyon rossz érzés az ilyen.

Persze mint mindent, ezt is igyekszünk pozitívan felfogni. Még jobban igyekszünk és ez még jobbá teszi a Mannát. Nagyon köszönjük a tőletek kapott rengeteg szeretetet és erőt. Te vagy a hitünk forrása!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Gabriella
    • 2017-06-21 08:20

    Kedves Andrea!
    Sajnos, ahogy én látom az üzleti élet velejárója az, ami most történik. Ezeket a vizsgálatokat is csak emberek végzik, ki így, ki úgy értelmezi a törvényeket. Akárkit nézek, NINCS olyan vállalkozás, akik maradéktalanul meg tudnának feleni a bürokráciának!
    Szerintem mindenkinek lejön az, hogy Ti a legjobb alapanyagokat használva kiváló minőséget képviseltek és az idő múlásával ez nem mváltozott. Ez a vizsgálat nem fogja befolyásolni a véleményem, mert a fentiekkel kapcsolatos tapasztalataim személyesek.
    Kitartást kívánok Nektek, fogadjátok el azt, hogy ez az üzleti élet velejárója és nem személyes ügy.
    Szeretettel? Kovács Gabriella

    • Gabriella
    • 2017-06-21 08:20
  • avatar
    • Bertha
    • 2017-06-20 14:48

    Még elsülhet visszafelé is az egész ügy. Magyarországon általában nagy cégek tanítják a hatóságot a visszeélések elkerülésére, sajnos sokszor azáltal, hogy brüsszeli bíróságig kell elmenniük, s ott vesztesnek hit csatát nyerniük. Nem biztos, hogy Ti buktok a végén .... a folyamat maga sajnálatos, erőt kívánok hozzá.

    • Bertha
    • 2017-06-20 14:48
  • avatar
    • Edit
    • 2017-04-26 08:54

    Kedves Szappantündérek !
    Elég felháborítónak tartom az ilyen vizsgálatokat,több szempontból is. Elsősorban azért mert a vízcsapból is olyan reklámokat hallani és látni ami arra ösztönöz ,hogy élj úgy tegyél amit akarsz egyél,igyál,majd vegyél be egy ,vagy több pirulát és meggyógyulsz. Sőtt ha rendszeressen használod még a szived is örökéletnek örvendhet. Azt gondolom mindenkinek saját döntése az mit hisz el és mit gondol és nem utolsó ,hogy mit tapasztal.Én is használok más termékeket nem csak mannát. De még soha nem éreztem olyan leirásotokat,reklámotokat,akciótokat felhívásotokat ami tolakodó,becsapás érzetét keltette volna. Számomra egy biztos , a mannák már azzal is gyógyitanak hogy nincs bennük töménytelen mennyiség a vegyszerekből amit a szervezetünknek fel kell dolgozni. A többi a grátisz és az ajándék.Ez persze az Én véleményem , és még tudnám írni. De a lényeg sok sok erőt kitartást és nagyon sok új ötletet kívánok nektek,hogy sokáig tudjunk Mannázni. Edit

    • Edit
    • 2017-04-26 08:54

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet