Te tudod, mi volt az első Manna?
te tudod, mi volt az első manna?

Te tudod, mi volt az első Manna?



Az első Manna megszületésének története rengeteg emléket hoz fel bennem. Évekkel ezelőtt történt, és azóta már egy teljes Manna birodalommá nőtte ki magát, Nektek köszönhetően.

A Manna története 2004-ben kezdődött, ekkor hoztam meg a nagy döntést: megszabadulok minden vegyszertől a kiütésektől szenvedő gyermekem irritált bőre miatt. Tanultam, kutattam, képzéseken vettem részt, majd 2010-ben férjemmel, Emillel megalapítottam a Mannát. Bevallom őszintén, ekkorra már rengeteg családtagot és barátot láttunk el rendszeresen saját készítésű natúr szappanokkal.

Tündérmesének tűnik, de rengeteg munka és lelkesedés van mögötte.

Sokan kérdeztétek már, hogy miben rejlik a titkunk. Többek között abban, hogy nemcsak feladatnak, hanem küldetésnek tekintjük a natúr és etikus kozmetikumok előállítását környezetbarát módon. Mit jelent ez pontosan? Nagyon fontos, hogy a Mannák vegán termékek, vagyis mentesek minden állati eredetű összetevőtől. A vegán logó mellett az állatkísérlet-mentességet igazoló nemzetközileg elismert Cruelty Free minősítés (melynek kedves logója egy ugró nyuszi), a Leaping Bunny logót is megtalálhatod a termékcsomagolásokon. Ez igazolja, hogy a Mannák előállítása során egyetlen állatnak sem kellett szenvednie. Így jó lelkiismerettel használhatod a Mannákat, abban a tudatban, hogy tettél valamit az állatok védelméért is. Nem hagyhatom ki a két legrangosabb elismerést sem: a COSMOS Natural és a COSMOS Organic minősítést csak azok a natúr kozmetikumok viselhetik, amelyek ellenőrzötten megbízható forrásból beszerzett, kíméletes eljárásokkal előállított összetevőkből, szintetikus illat- és színezőanyagok, illetve kőolajszármazékok nélkül készülnek. A rangos európai szervezet, a COSMOS BDIH ellenőrei mindent megvizsgálnak, az alapanyagokat és a csomagolást is. Ezeket a vizsgálatokat időről-időre újra elvégzik, hogy naprakész információik legyenek arról, nem változtak érdemben az elismert Mannák.

Ha már egy ideje Manna-rajongó vagy, akkor biztosan észrevetted, hogy minden évben több újdonsággal is előrukkolunk, mert szenvedélyünk a kutatás és az innováció.

Nálunk egy új Manna bevezetését hosszú évek munkája előzi meg, a legtisztább alapanyagokból, környezetbarát módon, kézműves technikával állítjuk elő például a szappanokat és más Mannákat, hogy Te a legjobbat kaphasd. A Manna titka, hogy nem tűrünk kompromisszumot sem a minőségben, sem pedig az összetevőkben. Csak az etikusan előállított és a tökéletességre fejlesztett Mannákat vezetjük fel a palettára. Természetesen a kimagasló minőség nem kerülte el mások figyelmét sem. Nem titkolom: nap mint nap látok olyan termékeket, amiket rólunk másoltak. A Manna nemzetközileg elismert, titkos receptek alapján készülő natúr csodáinak titkát azonban nem kell félteni. A minőség magáért beszél, és rajongóink a saját bőrükön érzik: a Manna természetessége semmi máshoz nem hasonlítható.

Most pedig elárulom, hogy mi volt az első Manna, amit készítettem.

Tisztán emlékszem a napra, mikor otthon nekiláttam az első tömbszappan főzésének, mely a Provánszi Levendula nevet kapta. Lelkes voltam és kíváncsi, mert a rengeteg tudást, amit a szappankészítésről összegyűjtöttem, most végre a gyakorlatba is átültethettem. A levendula illata körbelengte a házat, és hatalmas sikerélmény volt, hogy elsőre éppen olyanra sikerült, amilyenre szerettem volna! Kerestem róla egy képet Neked, hogy láthasd te is, milyen volt! :-) Ez a kis szappan volt mindennek az alapja, és ebből a sikerélményből táplálkoztam később is, amikor úgy döntöttem, hogy a család és a barátok mellett a nagyközönség számára is elkezdem készíteni a rajongásig szeretett Mannáim. A Manna ma már nemcsak a szappanokról szól, de a levendula azóta is az egyik kedvenc alapanyagom, és hatalmas büszkeség tölt el, valahányszor erre az első kis szappanról készült fotóra ránézek. Egy darabka Manna történelem.




Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet