Te melyik Mannába tudnál első látásra beleszeretni?
te melyik mannába tudnál első látásra beleszeretni?

Te melyik Mannába tudnál első látásra beleszeretni?



Ma van Valentin nap! Ha van Párod, akkor biztosan vártad már és készülsz rá, hogy igazán tökéletes legyen. Ha pedig most éppen nem osztod meg a szíved senkivel, ne keseredj el, mert a szerelem egészen biztosan Rád fog találni hamarosan, csak járj nyitott szemmel!

Pillangók a gyomrodban

Amikor semmi más nem számít, csak hogy Vele lehess. Amikor nem jár más a fejedben és a szívedben, csak Ő. Az első találkozás, az első érintés, az első csók. Vele, aki más, aki különleges, akinek már a neve hallatára is pillangók kezdenek el repkedni a gyomrodban. Nincs is ennél szebb érzés a világon!

Ilyenkor minden nap ünnep, amit együtt tölthettek. De kellenek a különlegesnél is különlegesebb napok, amikor igazán egymásra és a kapcsolatotokra tudtok koncentrálni. Ilyenek a hónapfordulók, évfordulók és ilyen a Valentin nap is.

De szerelmesnek lenni nem csak a nagy Ő-be lehet

Ugye, hogy milyen közel tud kerülni a szívünkhöz minden, ami szép, ami különleges? Így vagyok én a Mannáinkkal is. Mert nagyon fontos a belső tartalmuk mellett az is, ahogyan felöltöztettük őket Neked.

Tökéletesen fel tudsz velük készülni akár a Valentin napi szerelmes programotokra is. Elárulom Neked, a mai napig megdobogtatják a szívemet. Hatnak a szememen, az orromon, a bőrömön át. Ugye, hogy beléjük lehet szeretni? Te melyik Mannával estél első látásra szerelembe? Nem könnyű választani, ugye?

Nekem sem az. De a Valentin napi rituálémhoz az éppen aktuális Manna-szerelmeim segítségét kérem.

Először is leradírozom a bőröm a mennyei illatú, Manna luffás bőrradírral.
Ezután a száraz és normál hajra egyaránt csodás hajápoló csomagot használom, melytől fényes és angyalian puha lesz a hajam, emellett magával ragadó lótuszillata minden érzéket megmozgat majd a kellő pillanatban.

Majd elmerülök a pikáns szegfűszeg, az édes neroli és a friss teafa olaj adta kényeztető habokban, a Manna szegfűszeg-nerolis fürdőgolyójának segítségével.

A fürdő után a Manna luxus arcelixírjével kényeztetem magam, hiszen nekem kell a leggyönyörűbbnek lennem!

Remélem kapok egy szál vörös rózsát! Hogy bevonzzam, a habkrémek királynőjét, a sheavajas, rózsa illatú Mannát emelem le a polcról. Élvezem káprázatos illatát és a selymes bőrömet.

Természetesen a Színes csók ajakbalzsamot választom, ugye érted, miért? ?

Majd a bódító illatú, Manna rózsa virágvízzel fejezem be a készülődést.

Neked melyek a Manna szerelmeid?

Nálad mi jön be? Mi az, ami igazán számít a Mannáinknál? A színük, az illatuk, vagy az eredmény, amit elérsz velük?

Szereted Te magad kiválasztani őket, vagy ránk bízod és élvezed az előre összekészített csomagjaink kibontásakor azt a kis bizsergető izgalmat, hogy vajon mi is fog várni Rád?

Megoszthatod ezt az érzést, mint mindent, ami szép és jó, a Szerelmeddel is és így rajtad keresztül Ő is részesülhet a Manna természet adta kényeztetésében és gondoskodásában. A Natúr gondoskodás férfiaknak csomagunk kitűnő Valentin napi ajándék lehet számára, melyet díszdobozos borotvapamacsunkkal kiegészítve tehetsz igazán teljessé.

És mint egy a mai napig a férjébe szerelmes feleség, meg szeretném osztani veled a hosszú, boldog házasság titkát: szeresd Őt minden nap úgy, mint az első csókotok napján! Ha vannak is gondjaitok, soha ne felejtsétek el tisztelni és szeretni egymást és együtt képesek lesztek mindenre. Mert egy csoda, hogy egymásra találtatok, hogy egymást választottátok és hogy az érzéseitek kölcsönösek!

Mannasztikus Valentin napot kívánok Nektek!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • te milyen fűszer lennél? - blog

    Te milyen fűszer lennél?

    Eljött a farsang, amikor szabadon lehetsz újra gyerek! Kipróbálhatod, milyen is egy pár órára valaki más bőrébe bújni.

    Megnézem
  • manna-mánia - blog

    Manna-mánia

    Te tudod, hogy mit jelent a „manna” szó? Utánajártam és megosztom Veled, milyen sok minden rejlik e mögött az öt betű mögött.

    Megnézem
  • a fürdés rituáléja - blog

    A fürdés rituáléja

    Pici korodban Te is csak sok-sok könny árán voltál hajlandó megfürödni? Elárulom, én is. De felnőttként hamar rájöttem, hogy milyen felüdülést is adhat akár egy gyors zuhanyzás, akár egy kellemes fürdő a kádban, különösen egy hosszú, fárasztó nap után.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet