Sheavajból sohasem elég? Töltsd fel a készleteidet!
sheavajból sohasem elég? töltsd fel a készleteidet!

Sheavajból sohasem elég? Töltsd fel a készleteidet!



Nálatok is szinte elképzelhetetlen lenne egy nap sheavaj nélkül? Nálunk már nagyon régóta szinte családtag ez a bársonyos, enyhén füstös illatú vaj. Imádom, hogy szinte tetőtől talpig használhatom és eddig még sohasem okozott csalódást: megállja a helyét szemránckrém gyanánt, hidratálókrém helyett, remek kéz- és testápoló, de még sarokbalzsamként használva is.

A Manna Organikus sheavaj Ghánából érkezik hozzánk, és hosszú története van annak, hogyan találtam meg ezt a kompromisszummentes minőséget. A karitéfa diójából rengeteg idővel és munkával készülő, szobahőmérsékleten szilárd, kézmelegre olajjá olvadó vaj az egyik legnagyobb csodája a természetnek, réges-rég használják még a patikusok is, szerte Európában.


Mi mindenre jó a sheavaj?

A Manna Organikus sheavaj törtfehér színű, finomítatlan, és gyorsan elillanó, természetes illatával könnyen megszeretteti magát. Ide kattintva még többet olvashatsz erről a csodálatos, bőrbarát növényi vajról. 

Ha te is megcsömörlöttél a mesterséges illatú, vizes, vegyszeres krémektől, mindenképp érdemes egy próbát tenned vele. Ha pedig már nálatok is nélkülözhetetlenné vált, itt az alkalom, hogy akár több tégellyel is meglepd magad egyszerre, hiszen most rendkívül kedvező áron bespájzolhatsz belőle.

Csapj le rá most! A 100 ml-es Manna Organikus sheavajat most a listaárnál 500 Ft-tal kevesebbért megszerezheted, de ne halogasd sokáig a döntést, mert ezt a kedvezményes árat csak 2017.augusztus 10-ig tudom tartani!


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet