Nyereményjáték rajongóknak!

nyereményjáték rajongóknak!

Nyereményjáték rajongóknak...

Amennyiben Te is követsz minket a Facebookon, akkor ennek a hírnek most igazán örülni fogsz!

A mai napon elindítunk egy játékot, ahol ajándékokat és vásárlási utalványokat fogunk kisorsolni.

Változó - előre meg nem határozott időpontban - feltöltünk a Facebookra fényképeket, melyen meg kell jelölnöd magadat vagy ismerősödet és nyerhetsz.

Lesznek olyan képek, amikor csoportos megjelölésre lesz lehetőséged, és sorsolással döntjük el ki lesz a nyertes, és lesznek olyan képek, amikor a leggyorsabban jelölő rajongó vágja zsebre az ajándékokat.

Hogyan tudod megjelölni magad a képeken? Készítettünk Neked egy videót róla, nézd meg most.Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

 • szúnyogmentes éjszakák

  Szúnyogmentes éjszakák

  Vége az egész napos csapkodásnak, a véresre vakart szúnyogcsípéseknek!Szúnyogmentes nyugalom - vegyszerek nélkül....Ha Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és már megőrjítenek a lakásodat ellepő szúnyogcsapatok, akkor van egy jó hírem a számodra! Te is könnyen csinálhatsz magadnak egy olyan szúnyogűző sprayt, amit nyugodtan használhatsz gyermekeiden is: nemcsak azért, mert békén fognak hagyni benneteket a szúnyogok, hanem azért is, mert mindezt vegyszerek nélkül élvezhetitek!

  Megnézem
 • brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát

  Brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát

  Brutálisan lenyomtuk a kiszállítás árát!Mostantól olcsóbban rendelhetsz otthonról a foteledből, mint ha buszra pattannál és órákat utaznál…Ráadásul most nem csak időt, hanem pénzt is spórolhatsz, hiszen ha 10 e Ft felett vásárolsz, akár ingyen is megkaphatod a csomagodat!

  Megnézem
 • az én történetem ii. rész és a mosódió :)

  Az én történetem II. rész és a mosódió :)

  Az én történetem II. rész és a mosódió :) Emlékszel?A múltkor a piros pöttyöknél hagytam abba…Most elárulom:az öblítővel mosott ruha miatt volt a fiunk teste tiszta piros pöttyös.Úgyhogy a vegyszereink közül először az öblítőt hagytam el, helyette tiszta ecetet használtam – és nem, egyáltalán nem lettek ecet szagúak a ruhák!

  Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet