Mit NE csinálj az arcoddal?
mit ne csinálj az arcoddal?

Mit NE csinálj az arcoddal?



Gyakran kértek tőlünk tanácsot szépségápolással kapcsolatban.

Bizalmatok nagyon megtisztelő, ezért szeretnék megosztani Veletek pár gondolatot a helyes arcápolásról, hiszen mit sem érnek a kiváló, hatékony arcápolók, ha rossz szokásokkal mindent elrontunk. Lássuk tehát, mi az, amit semmiképpen nem ajánlok, ha szép bőrt szeretnél!

1. Óvatosan az arcradírral!

A szép, egészséges, sima bőr egyik titka a rendszeres radírozás. Általa eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és kitisztítjuk a pórusokat, ezáltal arcbőrünk üde, rózsás lesz. Nem mindegy azonban, mivel végezzük a radírozást. Arcunk bőre rendkívül finom, érzékeny, ezért egy durva szemcséket tartalmazó bőrradírral sokat árthatunk neki. Az interneten is keringenek házilag készített bőrradírok receptjei, én azonban óvatosságra intelek. Semmiképpen ne használj olyan arcradírt, ami cukor vagy só révén fejti ki radírozó hatását, ezeknek a nagy szemcséi túlságosan is erős behatást jelentenek arcbőröd számára.

A Mannánál találsz egy kifejezetten az arcra kifejlesztett bőrradírt, a Krémes arcradírt olívamag-őrleménnyel. Ez a krémes peeling finomra őrölt olívamaggal biztosítja a radírozó hatást, ugyanakkor kókuszolajjal és sheavajjal gondoskodik a hidratált érzésről és arról, hogy bőröd ne száradjon ki. Ezenkívül a pórusokat is tisztítja, és minden bőrtípusra alkalmas, mindezt pedig labortesztek is igazolták. Használata rendkívül egyszerű: masszírozd be finoman a megtisztított, nedves bőrödbe, majd öblítsd le langyos vízzel. Dekoltázsod finom bőrét is szebbé varázsolhatod vele.

2. Ne hagyd ki az esti kétlépcsős arctisztítást!

Előfordul, hogy az ember túl későn kerül ágyba, ezért egyszerűsíteni szeretné az esti arcápolási rutint. Az arctisztítás azonban olyan dolog, amit semmiképpen sem ajánlatos kihagyni. Egyrészt arcbőrünk nagyon sok környezeti hatásnak van kitéve, a levegőből sok káros anyag rakódhat rá, másrészt bőrünk faggyút termel, és izzadhatunk is a nap során, ezért nagyon fontos a bőr megtisztítása. Nem beszélve a sminkről, alapozóról, ami éjjel nagy megterhelést jelent bőrünknek, hisz nem engedi szabadon lélegezni, megújulni.

Első lépésként ajánlok egy olajos tisztítást, erre a célra kiválóan alkalmas a Manna Szőlőmag szépségolaj, ami egyébként a smink eltávolítására is alkalmas, emellett értékes összetevőivel táplálja bőrödet. A száraz, valamint az érett bőr is szereti, sőt, akár pattanásos bőrre is használható. Egyszerűen masszírozd be a nedves bőrbe. A festék eltávolításához kipróbálhatod újdonságunkat, a mosható, bambuszból és pamutból készült Prémium újrahasználható arctisztító korongot is.

Második lépésként, a szennyeződések eltávolítására kiválóan alkalmas az illatos, kímélő Arctisztító hab uborkakivonattal. Ez a hab amellett, hogy bizonyítottan tökéletesen tisztítja és felfrissíti arcbőrödet, hidratálja is azt. Minden bőrtípus esetén bevetheted. Használata nagyon egyszerű: kis mennyiséget masszírozz a bőrödbe, majd öblítsd le alaposan.

3. Ne feledkezz meg a hidratálásról sem!

Bőröd üdeségének, frissességének megőrzéséhez, a ráncok megelőzéséhez elengedhetetlen a rendszeres hidratálás, amit szintén ajánlok felvenni a kötelező esti szépségápolási programodba. ? A bőr ugyanis sok nedvességet veszít, nyáron a melegben, télen pedig a hideg miatt, és akkor a légkondícionáló berendezések és a fűtés szárító hatásáról még nem is beszéltünk. Ezért ajánlott sok folyadékot fogyasztani, azonban bőrünket szükséges kívülről is megtámogatni. Erre a célra ajánlom a Sejtmegújító éjszakai arckrémet rózsa- és körömvirágőssejt-kivonattal. Ez a krém éjszaka dolgozik bőröd frissességéért, üdeségéért: bizonyítottan hidratálja, feszesíti a bőrt, valamint sejtmegújító és ránccsökkentő hatású.

Remélem, tanácsaim segítenek, hogy sokáig megőrizd üde, egészséges arcbőrödet! ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • hatékony arctisztítás a mannával - blog

    Hatékony arctisztítás a Mannával

    A Manna-rajongók már tudják, hogy szappanaink igen sokoldalúak. Legtöbbjük használható arcmosásra, zuhanyzásra, fürdésre, de akár hajmosásra is. Vannak azonban speciális szappanok, melyeket kifejezetten egy adott célra fejlesztettünk ki. Ismerd meg a közkedvelt, arcápolásra született Manna-szappanokat! ?

    Megnézem
  • Így dezodorálj natúran! - blog

    Így dezodorálj natúran!

    Napjainkban a natúrkozmetikai termékek palettája egyre szélesebb és változatosabb. Mégis sok embernek okoz gondot a megfelelő natúr dezodoráló és illatosító termék megtalálása. A szokásos izzadásgátló szerek sokszor alumíniumsókat és egyéb vegyszereket tartalmaznak.

    Megnézem
  • bizonyított hatás, viszlát, pattanások! - blog

    Bizonyított hatás, viszlát, pattanások!

    Az évek során rengetegen fordultatok hozzám mindenféle bőrproblémával. Megszámlálhatatlan köszönőlevelet kaptam, hogy a természetes, minőségi alapanyagokból előállított, illatmentes, vagy csak tiszta illóolajokkal illatosított termékek mennyit segítettek.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

    Minden szóval egyetértek!

    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet