Minden, amit tudnod kell a Mannák csomagolásáról
minden, amit tudnod kell a mannák csomagolásáról

Minden, amit tudnod kell a Mannák csomagolásáról



A Manna igazi családként működik. Hasonlóak a céljaink, a nézeteink, a küldetésünk.

A környezettudatos gondolkodás is összeköt minket. Szeretnénk minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni és minden tőlünk telhetőt meg is teszünk ezért.

A Mannák óvják a környezetet

Nagyon fontos számunkra, hogy a Mannák kívül-belül óvják a környezetünket és ezért folyamatosan teszünk is. Tavaly februárban új csomagolást álmodtunk meg szappanjainknak, mely során elhagytuk a műanyag fóliát és csak papírt használunk.

A Manna COCO édesnarancs-eukaliptusz szappan ráadásul abban is segít megóvni a környezeted, hogy bevetheted zuhanyozáshoz, hajmosáshoz, arcmosáshoz, sőt, még borotválkozáshoz is, minden bőrtípushoz! Mivel kókuszolajból készült, tökéletesen habzik, varászlatos illatáról pedig az édesnarancs és az eukaliptusz illóolaj gondoskodik. Természetesen pálmaolajmentes ez a Manna szappan is.

Illóolajaink 100 %-os tisztaságúak, ráadásul papírdoboz nélkül szállítjuk ki részedre őket, így óvjuk a környezetet és megspóroljuk Neked a csomagolás árát. A teafa illóolaj a legelső Mannák egyike, és népszerűsége azóta is töretlen. Nem véletlen, hiszen használhatod párologtatóba cseppentve, szaunázás közben, vagy a fürdővízbe csepegtetve is.

Az új Mannák sem lógnak ki a sorból

Az újdonságaink fejlesztése során is különleges hangsúlyt fektetünk a környezetbarát csomagolásra.
Krémes arcradírunk részben újrahasznosított, valamint óceáni hulladékból készült csomagolásban van. Ez a Manna segít eltávolítani minden elhalt hámsejtet a bőrödről, hogy az utána sokkal jobban magába tudja szívni az ápoló krémeket.

A natúr, vegán összetevőkből készült Manna kézkrém csomagolása is részben újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolásban van. A vörösszőlőlevél kivonat segít, hogy repedezett, száraz bőröd mielőbb újra visszanyerje hidratáltságát és selymesen puha legyen. Mindezt ráadásul úgy teszi, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után.

A Manna samponok és tusfürdők csomagolása 100% -ig újrahasznosítható. Ha még nem tetted, próbáld ki a Manna natúr sampont száraz és normál hajra, melybe banánport és ananászport rejtettünk, így ennivalóan finom illatú lesz a hajad, amellett, hogy selymes és ellenálhatatlanul fényes is lesz tőle.

A Manna egzotikus vajakat alumínium tégelybe zártuk, így teljesen műanyagmentessé téve csomagolásukat. Próbáld ki a Manna prémium sheavajat, mely puhává varázsolja bőröd. Ráadásul, miután elhasználtad, az üres tégelyt használhatod ékszertartónak, vagy akár szép dekorációt is készíthetsz belőle, belehelyezve a nyaralás során gyűjtött apró köveket és kagylókat.

Arckrémünk sem lóg ki a sorból, hiszen csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A vörösáfonya-mag és a hialuronsav egybeolvadása gondoskodik bőröd hidratáltságáról. Ez a Manna segít, hogy ráncaid száma, területe és hossza is csökkenjen. Vizes alapú, így nem hagy zsíros érzetet arcodon. Gyorsan felszívódik és kitűnő alapot ad sminkeléshez is.

Arra kérünk, óvd Te is a környezetünket! Gyűjtsd szelektíven a szemetet és próbálj meg minél több mindent újrahasznosítani. A Mannák ebben is társaid lesznek, hiszen mindannyian 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak, így nem károsítod velük sem az egészséged, sem a környezeted. Üvegcséink, tégelyeink pedig díszeivé válhatnak otthonodnak még azután is, hogy elhasználtad belőlük a Mannákat. Csak a képzeleted szabhat határt a felhasználásuknak! Adj ötleteket, küldj nekünk képeket és kápráztass el minket és a többi Mannást a csomagolásaink újrahasznosításából született alkotásaiddal!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • csodás otthoni manna szeánszok - blog

    Csodás otthoni Manna szeánszok

    A saját magunkra szánt időt áldozzuk fel leginkább a takarítás, a bevásárlás, vagy bármi, fontosabbnak tűnő tevékenység oltárán. Azonban akkor tudunk igazi társak, anyukák, barátok lenni, ha néha saját magunkkal is törődünk. Így hát, gyújts meg pár gyertyát, tedd be a kedvenc zenédet és adj Magadnak pár kellemes percet a kedvenc Mannáiddal!

    Megnézem
  • minden, amit tudnod kell az állatkísérletekről - blog

    Minden, amit tudnod kell az állatkísérletekről

    A Mannák között nem fogsz olyat találni, amely kifejlesztéséhez állatkísérleteket alkalmaztunk volna. Hogy miért? Mert szeretjük az állatokat és óvjuk, védjük a környezetünket.

    Megnézem
  • Így csökkentsd az ökológiai lábnyomod - blog

    Így csökkentsd az ökológiai lábnyomod

    Bár mindenki abban reménykedik, hogy a Földünk mindent kibír, és majd csak többszáz év múlva merülnek fel problémák, sajnos ez nem így van. Egyre több jel utal arra, hogy azoknak van igaza, akik aggódnak és tesznek azért, hogy óvják a természetet és nem azoknak, akik felelőtlenül pusztítják.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet