Láttad már a vadiúj Mannákat?
láttad már a vadiúj mannákat?

Láttad már a vadiúj Mannákat?



Ha ismersz minket, bizonyosan tudod, milyen nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra.

A Mannák természetes, bőrbarát alapanyagokból készülnek kompromisszummentes minőségben. Szeretnénk azonban számotokra a szépségápolási kiegészítők terén is környezetbarát alternatívákat kínálni. Három ilyen új terméket is bevezettünk az utóbbi időben – ismerd meg a legújabb Mannákat! ?

Mint tudod, a hajápoláshoz is nyújtunk természetes alternatívákat: a hatalmas sikerű Egészséges tincsek szappanon kívül választhatsz folyékony samponjaink és balzsamaink közül is. Az Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray teheti teljessé hajápolási rutinodat, ezt hajmosás előtt ajánljuk a fényes, csillogó és ápolt hajért. Egy korábbi posztunkban azonban a hajmosó szappanunkat egy fából készült fésű mellett fotóztuk. Rögtön elárasztottatok minket kérdésekkel, hogy mikor lesz kapható nálunk ez a szépséges fésű. Mivel kérésetek, javaslatotok számunkra mindig fontos, mostantól megtaláljátok nálunk a csodaszép kivitelezésű, exkluzív Manna prémium barackfa fésűt. ?

Az esti arctisztítás elengedhetetlen a csodaszép, ragyogó arcbőrért, ennek fontosságáról nemrég írtam itt. Tudom azonban, hogy a szintetikus anyagokból készült arctisztító korongokat nem mindig használjátok szívesen, környezetvédelmi okokból. A Prémium újrahasználható arctisztító korongokat bátran használhatod, hiszen bambuszból és pamutból készültek. Használat után egyszerűen kimoshatod őket kézzel vagy mosógépben, ehhez adunk egy pamutból készült kis mosózsákot is. 8 db korongot találsz egy csomagban, és ezeket akár több százszor is kimoshatod és újra felhasználhatod.

A másik gyakran használatos kellék a fültisztító pálcika. Sajnos legtöbbször ez is szintetikus anyagból és műanyagból készül, most azonban lecserélheted a Prémium bambusz fültisztító pálcikákra. Ezek pamutfejjel és bambusznyéllel készülnek, így lebomlanak és nem terhelik műanyaggal a környezetet. Kétféle kiszerelés: 100 db-os és 200 db-os közül választhatsz.

Remélem, kedvet kaptál a natúr szépségápolási kellékek kipróbálásához és használatához!

Ha vannak még ötleteid, javaslataid, mire vágynál, mire keresel környezetbarát alternatívát, írd meg nekem, akár itt, kommentben is. Hiszen közös a célunk: a fenntartható termékek használata a tisztálkodásban, szépségápolásban is – és ezáltal a környezet védelme! ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • mit ne csinálj az arcoddal? - blog

    Mit NE csinálj az arcoddal?

    Gyakran kértek tőlünk tanácsot szépségápolással kapcsolatban. Bizalmatok nagyon megtisztelő, ezért szeretnék megosztani Veletek pár gondolatot a helyes arcápolásról, hiszen mit sem érnek a kiváló, hatékony arcápolók, ha rossz szokásokkal mindent elrontunk. Lássuk tehát, mi az, amit semmiképpen nem ajánlok, ha szép bőrt szeretnél.

    Megnézem
  • hatékony arctisztítás a mannával - blog

    Hatékony arctisztítás a Mannával

    A Manna-rajongók már tudják, hogy szappanaink igen sokoldalúak. Legtöbbjük használható arcmosásra, zuhanyzásra, fürdésre, de akár hajmosásra is. Vannak azonban speciális szappanok, melyeket kifejezetten egy adott célra fejlesztettünk ki. Ismerd meg a közkedvelt, arcápolásra született Manna-szappanokat! ?

    Megnézem
  • Így dezodorálj natúran! - blog

    Így dezodorálj natúran!

    Napjainkban a natúrkozmetikai termékek palettája egyre szélesebb és változatosabb. Mégis sok embernek okoz gondot a megfelelő natúr dezodoráló és illatosító termék megtalálása. A szokásos izzadásgátló szerek sokszor alumíniumsókat és egyéb vegyszereket tartalmaznak.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Andrea
    • 2021-04-06 07:24

    Sziasztok!
    Nekem az új hajmosó szappanokhoz lenne javaslatom. Szuper a szappan is, és a szilárd balzsam is, azonban aki rendszeresen fogja használni (mint én tervezem), annak rengeteg fém tégelye fog összegyűlni, mint ahogy már gyűlnek évek óta a különböző vajak tégelyei is. Ezért javasolnám, hogy lehessen rendelni utántöltőt a szilárd sampmból és balzsamból.
    Illetve lehetne visszaváltási lehetőség is a csomagolásra. :)

    • Andrea
    • 2021-04-06 07:24
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2021-04-07 13:45

      Kedves Andrea, az utántöltős lehetőséget felettem a kívánságlistára. Örülök, hogy elégedett vagy az újdonsággal! :)
      Andrea

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2021-04-07 13:45
  • avatar
    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

    Minden szóval egyetértek!

    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet