Különleges újdonságok a Mannánál – próbáltad már őket?
különleges újdonságok a mannánál – próbáltad már őket?

Különleges újdonságok a Mannánál – próbáltad már őket?



A hűséges Mannások már tudják: mindig kész vagyok a megújulásra, igyekszem üde színeket vinni a szépségápolásba, és ez nem csupán a szappanok vagy a csomagolások külsejére vonatkozik... ?

Célom a szépségápolás minél nagyobb területét lefedni, hogy ne csak tisztálkodószereket, hanem szépségápolási kiegészítőket is találhassatok a Manna oldalán, mindent a természetesség jegyében.

Az elmúlt 3 hónapban igazán különleges, sőt, mondhatom, forradalmian új Mannák kerültek a kínálatba, ismerd meg őket!

Az arctisztítás új dimenziója

Manna Extra gyengéd szónikus arctisztító

Ha igazi luxus kényeztetésre vágysz, ne keress tovább, megtaláltad!

Ilyesmivel még nem találkozhattál a Mannánál: az Extra gyengéd szónikus arctisztító nagyfrekvenciájú rezgésével nemcsak tökéletesen megtisztítja arcodat, hanem a hátoldalán található masszázsfelülettel a nyak, hát átmasszírozására is alkalmas. Bőrbarát, biztonságos szilikonból készült, és további extra, hogy kétféle szín közül is választhatsz.


A szérum, amely felveszi a harcot az idő múlásával

Manna Kollagén booster arcszérum peptiddel és hialuronsavval

Titkon mindannyian erre vágyunk: megállítani az időt, megőrizni bőrünk üdeségét, szépségét. Sajnos azonban az évek múlásával bőrünk egyre kevesebb kollagént termel, ezért érdemes kívülről támogatni a folyamatot, ha szeretnénk fiatalos megjelenésünket megőrizni. A Kollagén booster arcszérum peptiddel és hialuronsavval kiváló segítőtárs ebben. Különleges hatóanyagai, élükön a hexapeptid-11-gyel és a hialuronsavval, azért dolgoznak, hogy a bőrt kollagéntermelésre késztessék. Ezt a kényeztető szépítőszert illatmentes változatban kapod, hogy ne irritálja bőrödet, a takarékos és higiénikus adagolást pedig pipetta segíti.

Anti-aging és anti-akne hatás egyetlen krémben?

Natural Age Control arckrém 1% bakuchiollal

Igen, sikerült megalkotni! ?

Az anti-aging arcápolás új hatóanyag-sztárja, a bakuchiol tudja mindazt, amit a retinol, de sokkal gyengédebben, hiszen a retinol nagyobb adagban irritálhatja az érzékeny bőrt. A bakuchiol a klinikai vizsgálatok szerint is hatékony a ráncok, sőt az akne ellen is! A Natural Age Control arckrém 1% bakuchiollal az említett szuperösszetevő mellett minőségi olajokkal, mint az argánolaj és a jojobaolaj, valamint hialuronsavval és növényi szkvalénnel gondoskodik bőröd szépségéről. Szintén hozzáadott illatanyagok nélkül készült, az enyhe illat csupán az összetevők saját, természetes illata. Nyugodtan alkalmazhatod bármilyen bőrtípusra, bármely életkorban!

Ragyogó haj és bőr, egészséges, fényes körmök

Manna Life hajvitamin biotinnal és folsavval Mi kell mindehhez? Természetesen kíméletes ápolás natúr, növényi összetevőkből álló termékekkel. Azonban belülről is kell a támogatás, hiszen bőrünk abból építkezik, amit megeszünk. Ha szeretnéd, hogy hajad megkapja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, és mindezeket szívesen vinnéd be finom, illatos, ellenállhatatlan gumimacik formájában, akkor itt a remek alkalom: a Manna Life Hajvitamin biotinnal és folsavval igazi élvezetté teszi a vitaminpótlást! Természetesen, mint minden Manna, vegán, valamint cukormentes, úgyhogy lelkifurdalás nélkül rágcsálhatod!

Csomagolása újrahasznosítható, azonban ha kifogyott, még inkább környezetbarát csomagolásban szerezheted be: rendeld meg utántöltő papírcsomagolásban, és egyszerűen töltsd át a macikat az eredeti tégelybe!

Stílusos tárolás

Manna Neszesszer 100%-ban újrahasznosított pamutból
A kényeztető, minőségi Mannák elegáns tárolást érdemelnek. Különösen utazáskor, sportoláskor jön jól egy kicsi, kézhez álló neszesszer, amelybe minden „létfontosságú” kozmetikumod belefér. ? A Neszesszer 100%-ban újrahasznosított pamutból mindent elnyel, amire szükséged lehet, emellett szemet gyönyörködtetően szép és letisztult.

Gyere, vidd magaddal a legújabb Mannákat, hagyd magad kényeztetni! Megsúgom: ajándéknak is kiválóak! ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Györgyi
    • 2021-12-23 09:37

    Nagy öröm mindig valami újat létrehozni, különösen, ha ezt nem csak magunknak tesszük. Régebben én is készítettem kizárólag saját célra dezodort, de vagy hígra sikerült, vagy túl kemény, vagy nagyon illatos lett. Nem könnyű eltalálni, hogy az tökéletes legyen. Azóta már felhagytam vele. :-) Ezeket a termékeket nem ismerem még, de a kollagén booster-t már tervezem a következő vásárlásra, hogy kipróbáljam. Mostanában úgy veszem észre nagy divat lett az arcolaj és szérum. Nekem kicsit még nehéz megszoknom, mivel nagy részük illatmentes és én szeretem, ha az arcomon a krém kissé illatos, mivel parfümöt nem használok - annak az illata nekem túl erős.

    • Györgyi
    • 2021-12-23 09:37

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet