Kapaszkodj, dimenziót váltottak a sheavajak!
kapaszkodj, dimenziót váltottak a sheavajak!

Kapaszkodj, dimenziót váltottak a sheavajak!



A Manna sheavajak dimenziót váltottak. Megújult a csomagolásuk, a nevük, és ezzel együtt a shea-filozófia is új magasságokba emelkedett. A sheavaj többé nemcsak bőrápolás, hanem élmény a javából. Olyan luxus, amelyet akár mindennap átélhetsz! Ismerd meg a régi-új sheákat!

A sheavaj élménykozmetikum


Talán még az élmény szó sem elég kifejező, ha a sheákról van szó. Ezért mondjuk rájuk azt, hogy a sheavajak élménykozmetikumok. Bőrápolás, amely túlmutat önmagán.

Amikor fürdés után a még vizes bőrödbe simogatod a kedvenc sheádat, azzal 10 percnyi luxus a jutalmad, amikor a külvilágot kizárva csak magaddal foglalkozhatsz.

Semmi mással nem kell törődnöd, önfeledten elmerülhetsz a bőrápolás élvezetében. Csak Te és a hozzád illő shea! De miért vagyunk ilyen nagyon szerelembe esve a sheavajjal?

A sheavaj, rajongásunk tárgya


A sheák története valamikor az ősidőkben kezdődött, a karitéfa gyümölcsével.

A sheavajat a sheadió magjából nyerik ki kézműves munkával; mi csak ilyen, valódi kézműves sheavajat használunk. Ebből a nyersanyagból készülnek folyamatosan ellenőrzött körülmények között, vegyszeres eljárások nélkül a sheavajaink.

Azt szoktuk mondani: “A természetnek mindenre van ötlete”. A sheadió egy nagybetűs ötlet, amit igyekeztünk a legvarázslatosabb módokon megmutatni Neked a sheák formájában.

Ennek alapja a kezdetektől fogva a következetes gyártás. Elkötelezettek vagyunk a natúrkozmetikumok, a vegán elvek iránt, nem véletlen, hogy ezek az alapértékek fejeződnek ki abban is, ahogyan a sheavajhoz nyúlunk. Finoman, óvatosan, úgy, hogy ne változtassunk semmin, amit a természet kiötlött, de Mannákba foglalhassunk Neked minden értéket.

A sheavajakat a saját magunk által fejlesztett hőkezeléses technológiával állítjuk elő, amely megőrzi az értékes zsírsav- és vitamin-összetételt. Így mindig biztosított, hogy azt a Manna-élményt kapd a természettől, ami szerintünk jár Neked!

Ezért lett épp ilyen a sheavajak új ruhája


A sheavajak tehát mindig is a Mannák kiválóságai voltak. Az új csomagolás megalkotása során arra törekedtünk, hogy ezt is kifejezzük, megőrizve a meglévő dizájn értékeit.

Téged is ugyanerre szoktunk biztatni: élj és viselkedj fenntartható módon, hasznosítsd újra, amit csak tudsz! Láss értéket a Téged körülvevő dolgokban és fedezd fel újra őket!

Mi is így voltunk a sheákkal: boldogan fedeztük fel újra, milyen varázslatosak, ugyanakkor nemesen egyszerűek.

Ami maradt a csomagoláson: a kecses, könnyed betűk és a hangulatos, natúr színek.

Ami változott: mindenféle sallangot mellőztünk, hogy már a csomagolásból lásd: a Manna a sheavajak legtisztább esszenciája. A tisztasághoz nem illik semmilyen cicoma. Eddig sem volt túlságosan zsúfolt a csomagolás, de most még egyszerűbb lett.

Bemutatjuk a Shea Variations sorozatot


A csomagolás csak a keret, a név is megváltozott! A sheák új, összefoglaló nevet kaptak, és ezen belül az egyes sheákat is új névvel ajándékoztuk meg.

A sheavajakat Shea Variations néven találod meg ezentúl a Manna-palettán.

A Shea Variations a sheavaj legvarázslatosabb formáit magában foglaló univerzum neve, amelyben több, egyedi karakterrel bíró sheavajat találsz. Könnyebb lesz őket felfedezni, és megérezni akár már a nevükből, hogy melyikük a Hozzád illő.

Már biztosan nagyon kíváncsi vagy rájuk, most bemutatom őket Neked, és azt is elmondom, milyen élményekre számíthatsz velük:


  • Manna Ghana Pure. A természet közvetlen érintése a bőrödön. Az a sheavaj, amely nemcsak egy ötlet a természettől, hanem maga a természet. A natúr ghánai sheavajnak enyhén füstös, semmihez sem hasonlítható illata van. Ez az érett, nedves fafüstre emlékeztető illat nem változott. Csak a 100% tiszta, finomítatlan ghánai sheavaj neve. A jövőben Ghana Pure néven keresd.

  • Manna Ghana Premium. Azaz Prémium sheavaj, a legselymesebb sheánk. Érzéki finomsággal vonja be bőrödet, egyedülállóan táplálja és nyugtatja a mélyebb rétegeket is. Eddig is prémium volt, és mindig is az marad.

  • Manna Volcano. A vulkáni kőzeten átszűrt, elbűvölően illatos sheák neve ezentúl Volcano. Ezek a sheák maguk mögött hagyták a ghánai sheavaj fafüstös alapillatát; csábítóan érzéki illatvariációk formájában találod meg őket.

  • Manna Infusion. A különleges, hidegen sajtolt olajokkal dúsított sheavajak neve Shea Infusion.

Így nyitottak új dimenziót a sheavajak

Foglaljuk össze, mi történt a sheavajak világában:
  • A shea-sorozatot a jövőben Shea Variations néven kínáljuk Neked.
  • A sheák csomagolása is megújult, érzékeltetve a jelentős változást.
  • A sheák neve is változott: a régi-új sheavajak a Ghana Pure, a Ghana Premium, a Volcano és a Shea Infusion.
  • Azért újítottunk, hogy elmondjuk: a Manna sheavajak 10 percnyi luxust hoznak az életedbe minden nap, amikor fürdés után bőrödet ápolod és simítod velük.

Ki az a barátod, barátnőd, akinek jólesne a sheák kényeztetése? Mesélj neki arról, hogy ő is kizárhatja napi 10 percre a külvilágot, miközben varázslatos sheákkal ápolja bőrét!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet