Így dezodorálj natúran!
Így dezodorálj natúran!

Így dezodorálj natúran!



Napjainkban a natúrkozmetikai termékek palettája egyre szélesebb és változatosabb.

Mégis sok embernek okoz gondot a megfelelő natúr dezodoráló és illatosító termék megtalálása. A szokásos izzadásgátló szerek sokszor alumíniumsókat és egyéb vegyszereket tartalmaznak. Törtük a fejünket, hogyan tudnánk ezen segíteni, és találtunk is hatékony megoldásokat – ismerkedj meg a dezodoráló, illatosító Mannákkal! ?

Krémes és imádják a Mannások

Természetesen itt is a megszokott kompromisszummentes minőségre törekedtem. Segítségül hívtam hát jó öreg barátunkat, a sheavajat, „aki” a krémdeóink krémes állagáról és a hidratálásról gondoskodik. Amit fontos tudnod: ezek a deók nem tartalmaznak alumíniumsókat, ezért az izzadást magát nem akadályozzák meg, csupán segítenek üdének maradni. Az izzadás megakadályozása egyébként sem egészséges dolog, hiszen szervezetünk számos szükségtelen, káros anyagot bőrünkön keresztül választ ki és távolít el. Cserébe bőröd gyengéd, bőrbarát összetevőkkel kerül csak érintkezésbe – de hozzá kell tennem, hogy mint minden terméknek, a natúr Mannáknak az összetevői is kiválthatnak allergiát, túlérzékenységet, ezért javaslom az első használat előtt allergiapróba elvégzését.

Háromféle illatban is kipróbálhatod krémdeóinkat: a fűszeres, fás, tiszta illatok kedvelőinek (és a férfiaknak) ajánlom a Friss Fuvallat krémdeót. A Harmatos hajnal krémdeó friss, édes illattal bűvöl el, míg a fűszeres, virágos illatok kedvelői a Simogató szellő krémdeót fogják kedvelni. Azokra is gondoltam, akiknek bőre extrém érzékeny, illetve nem szeretik az illatosított deókat (pl. mert parfümöt használnak), nekik jó választás az Illatmentes krémdeó érzékeny bőrre, ami illóolajok nélkül, és kicsit más receptúra alapján készült.

Természetesen mind a négy krémdeó vegán és állatkísérlet-mentes. Illatosított krémdeóink már elnyerték a rangos Cosmos Natural minősítést is.

Alternatíva üvegcsében

Vannak azonban, akik nem kedvelik a krémdeók állagát, illetve gondot okoz nekik a felvitelük (ami ujjal, illetve spatula segítségével történhet), számukra fejlesztettük ki a golyós deóinkat, amik a krémdeókkal azonos illatokban, illetve illatmentes verzióban kaphatóak. Mivel szeretem termékeink hatását objektív vizsgálatokkal is alátámasztani, ezért a golyós deóinkat független laboratórium tesztjeinek is alávetettük. A vizsgálatok bebizonyították, hogy ezek a deók semlegesítik a szagokat, miközben hidratálják és táplálják a bőrt, de nem irritáló hatásúak. További előnyük, hogy üvegbe töltöttük őket, így csomagolásuk is környezetbarát.

Csábítóan illatos

Tudod, hogy szívesen kényeztetem a Manna-rajongókat, ezért elgondolkodtam, hogyan lehetne valami különlegessel előrukkolni, ami színtiszta kényeztetés, és kivételesen nem a bőrápolásért, csak a kellemes illatért és a jó közérzetért önmagáért van. Megtaláltam. ? Tudom, hogy sokan szívesen használnak parfümöt, de az agresszív összetevőket, az erőteljes, tolakodó illatokat nem kedvelik. Ha Te is így vagy ezzel, jó helyen jársz: a Manna krémparfümjei le fognak nyűgözni! ?

Háromféle illat közül választatod ki a személyiségednek, illetve hangulatodnak megfelelőt: a Spice up your senses krémparfüm a pezsgő személyiségeknek készült – pikánsan fűszeres, életteli illat. A Shine your inner light krémparfüm romantikus, édes, virágos, ugyanakkor üde illattal fog körüllengeni. Az It is time to pamper yourself krémparfüm hódításra született – érzéki és izgalmas.

Hogy biztonságosságukat igazoljuk, őket is elküldtük a laborba, és a vizsgálatok alapján nem okoznak bőrirritációt. Arra persze figyelj, hogy ha bizonyos illóolajokra allergiás vagy, akkor olvasd el az összetevők listáját, ott fel vannak tüntetve az allergén anyagok is – de ettől függetlenül is mindig érdemes az első használat előtt bőrpróbát végezni. Mindhárom krémparfüm megszerezte a Cosmos Natural minősítést is a megszokott Vegan és Cruelty Free logó mellett.

Mivel parfümjeinket is illóolajokkal illatosítjuk, és semmilyen szintetikus anyagot nem adunk hozzájuk, ezért számíts arra, hogy illatuk nem olyan erőteljes, hatásuk nem olyan tartós, mint a szintetikus összetevőkből készült parfümök esetében – de ez is csak azt bizonyítja, hogy a bőrt jobban kímélik, és természetesek. Szép, színes kis alumíniumtégelyükben bárhová magaddal viheted, és szükség esetén használhatod őket, ha nem érzed már elég intenzívnek az illatot.

Neked melyik (lesz) a kedvenc Manna-illatod? ?
Ezeket a Mannákat ajánljuk Neked:

    Manna
    Termékeink bőrtípus szerint



    Nem tudod pontosan, milyen Mannákat használhatsz bőröd ápolásához?

    Bőrtípus teszt



    Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

    • bizonyított hatás, viszlát, pattanások! - blog

      Bizonyított hatás, viszlát, pattanások!

      Az évek során rengetegen fordultatok hozzám mindenféle bőrproblémával. Megszámlálhatatlan köszönőlevelet kaptam, hogy a természetes, minőségi alapanyagokból előállított, illatmentes, vagy csak tiszta illóolajokkal illatosított termékek mennyit segítettek.

      Megnézem
    • Ünnepek utáni méregtelenítés - blog

      Ünnepek utáni méregtelenítés

      Az év végi ünnepek a sok találkozás, élmény, kikapcsolódás mellett bizony emésztőrendszerünknek nagy megterhelést jelentenek. Ilyenkor kicsit elengedjük magunkat, van időnk családi, baráti körben kiélvezni a nagy lakomákat. Ennek bizony a súlytöbblet mellett gyomorégés, puffadtság, rossz közérzet, akár székrekedés lehet az következménye. Mit tehetünk, hogy a káros hatásokat ellensúlyozzuk?

      Megnézem
    • bombabiztos tippek, hogy megéld az ünnepet! - blog

      Bombabiztos tippek, hogy megéld az ünnepet!

      Az idei év mindenkinek rendkívül nehéz. A világméretű járvány mindent átalakított, semmi sem maradhat úgy, ahogy eddig volt. Ez sok szorongással, bizonytalansággal jár, sokan elvesztették az állásukat, újra kell tervezniük az életüket.

      Megnézem

    Hozzászólások

    Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



    • avatar
      • Rómeó
      • 2021-03-25 15:41

      Minden szóval egyetértek!

      • Rómeó
      • 2021-03-25 15:41

    Díjazzuk a hűséged!

    A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

    Tudj meg többet