Ezt árulja el rólad kedvenc virágod
ezt árulja el rólad kedvenc virágod

Ezt árulja el rólad kedvenc virágod



„Mondd el melyik virágot szereted, megmondom ki vagy!” – akár így is szólhatna a mondás, kedvenc virágod ugyanis rengeteget elárul rólad. Mutatom a legnépszerűbb virágokat, és azt is elárulom, hogy milyen személyiségtípust takar. Íme, a nagy virágteszt!

Mindig is szerettem a virágokat, szépségük és természetességük rengeteg inspirációt ad nekem a mindennapokban. A népi hagyományok szerint sokat elárul rólad, hogy melyik a kedvenced, hiszen bizonyos virágok bizonyos tulajdonságokhoz köthetőek. Persze ezek az „adatok” nincsenek kőbe vésve, csupán megfigyelésen alapulnak, tehát semmiképp se erre alapozd, ha valakit jobban meg akarsz ismerni. Arra viszont nagyszerű, hogy megtaláld a hozzád, vagy szeretteidhez leginkább illő virágot, és tanulj egy kicsit ezekről a csodálatos növényekről.

Nézzük, mit árul el rólad, ha ezeket a virágokat ülteted a legszívesebben a kertedben, vagy mindig rájuk esik a választásod a virágárusnál.

Rózsa

A virágok királynőjének is nevezik. Ha ő a kedvenced, valószínűleg csak a legjobbal éred be, számodra a minőség az élet minden terén alapkövetelmény. Esztétikai érzéked kifinomult, és a legtöbb témában határozott véleménnyel rendelkezel. Idődet nem szereted felesleges dolgokra vesztegetni, és amint a rózsát a tövisek, úgy véded magad az ártalmas hatásoktól, hogy megőrizd lelked finomságát.

Nárcisz

A megújulás és az örök változás jelképe. Ha a nárcisz a kedvenced, akkor igazi kreatív lélek vagy, aki nem tűri a korlátokat. Mindig új arcodat mutatod, tele vagy friss ötletekkel és gondos tervezés helyett inkább a spontaneitást kedveled. A nárcisz üdesége és frissessége ezt tükrözi.

Geránium

A rózsamuskátliként is ismert virág a szépség és a magabiztosság szimbóluma. A geránium kedvelői sokat adnak a megjelenésükre, érzékeny, a részletekre odafigyelő, igényes személyiségek. Sokan szeretnek a társaságukban lenni, igazi közösségi lények, akik szinte sziporkáznak a figyelem és a szeretet bűvöletében.

Liliom

A tiszta vágyak és a tiszta érzések köthetők hozzá. Gondoskodó személyiség vagy, aki a másokkal való törődés révén nyeri el környezete szeretetét és elismerését. A liliom a lélek szépségét is jelképezi, így hajlamos lehetsz arra, hogy mások tetteiben mindig a jót lásd meg. Nagyon jó barát vagy, és jólesik számodra, ha látod, hogy hatással vagy mások életére.

Orchidea

Az orchidea az érzékiség és a kiteljesedés jelképe. Mélyen éled meg a dolgokat, képes vagy megnyílni mások előtt és a csábítás sem áll távol tőled. Nagyvonalú vagy és minden tettedet áthatja a belső szenvedély, de titokzatos vagy és csak keveseknek engeded, hogy valóban megismerjenek.

Margaréta

Ha a margaréta a kedvenc virágod, akkor bizonyára örömteli, optimista és derűs személyiséggel rendelkezel. Ez a virág rendkívül életerős, és jól alkalmazkodik a viszontagságokhoz. A kihívásokban a lehetőséget látod meg, ugyanakkor lelked mélyén érzékeny vagy.

Tulipán

Igazi kincsnek tartották, a középkori Hollandiában szinte háborúk folytak a tulipánhagymákért, olyan értéke volt. Ha ez a kedvenced, akkor személyiséged igazi inspirációt jelent mások számára, és nagy valószínűséggel életed folyamán többeknek is múzsája leszel. A szépség központi szerepet játszik életedben, bárhol jársz, mindenhol megteremted a magad kis oázisát.

A Mannáknak is megvan a saját „virágnyelvük”, személyiségednek és hangulatodnak megfelelően válogathatsz belőlük. A geránium magával ragadó illatát megtalálod a Simogató szellő krémdeóban, a Tündérkert szappanban, a szőlőőrleményes bőrradírban és a hialuronsavas arckrémben is. Virágos, édes illata azonnal magával ragad és felébreszti érzékeidet.

A másik nagy kedvencünk a rózsa. Fenséges, valódi királynői illat, mely a szépség megtestesítője. Nehéz lenne felsorolnom az összes Mannát terméket, melyeket rózsával gazdagítottunk, íme a legfontosabbak: Manna rózsa virágvíz, Sheavajas habkrém rózsa illóolajjal, sőt a Boldogságot, örömöt fokozó fürdőgolyóban szárított rózsabimbót találsz.

Végére hagytam egy igazi Manna különlegességet, a virágvizeket. Ezekben az éltető tiszta vízből és színtiszta virág esszenciákból készült permetekben a főszerep a natúr és természetes virágkivonatoké, ha egyszer kipróbálod, örökre beleszeretsz. Rózsa, jázmin, kamilla és szantál illatokban kényeztetnek.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Györgyi
    • 2022-01-04 17:20

    Két kedvencem is van nárcisz és tulipán. Illóolajban a geránium és levendula.

    • Györgyi
    • 2022-01-04 17:20

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet