Engedj a csábításnak: hív a natúr luxus
engedj a csábításnak: hív a natúr luxus

Engedj a csábításnak: hív a natúr luxus



A luxus az én szótáramban kompromisszumok nélküli kényeztetést jelent. Olyan natúr kozmetikumokkal, amelyek vegyszermentesek, de hatékonyak, és amelyek használata után királynőként ragyoghatsz.

Eszedbe jut a természetesség, ha azt hallod, „luxuskozmetikum”?

Mivel éppen a természetes és vegyszermentes natúr kozmetikumok, a Mannák világában kalandozol, akár eszedbe is juthatna, de valljuk be, nem szokás összekötni ezt a két fogalmat.

Pedig a natúr kozmetika és a kényeztető luxus nagyon is jól megférnek egymás mellett a mindennapokban, mindjárt be is bizonyítom neked.

A luxust a természetes összetevők varázslatos (össz)hatása adja.

Számtalan mese, monda szól az örök fiatalság és a szépség titkát rejtő bájitalokról, elixírekről.
Bűbájos összetevők persze nincsenek, de azt elődeink is jól tudták, hogy a szépség hozzávalóiért érdemes egyenesen a természethez fordulni, a titkos formulát ott kell keresni.

(Varázserő helyett azonban ma már azt mondjuk: „bizonyított hatás”. Ezt a hatást számos Manna esetében klinikai vizsgálat vagy független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium kutatása is tanúsítja.)

Íme, egy példa arra, milyen is a természetes összetevőkben rejlő luxus.

A Manna Luxus Arcelixírjében (jól sejted, e név nem véletlen) fenséges természetes olajokat találsz. Azért is örülök, hogy írhatok neked erről az exkluzív arcszérumról, mert újra elmondhatom: rengeteget dolgoztam rajta, hiszen azt akartam, hogy a lehető legtökéletesebb formula kerüljön az elixírbe. Ha úgy tetszik, az időm luxusát is beleadtam, hogy érezd: a Manna nem fukarkodik a kényeztetéssel. (17 tesztváltozat készült, mire a 18., utolsó verziót végre méltónak találtam a feladathoz.)

Milyen olajok kerültek a luxus elixírbe? A sárgabarack, a gránátalma vagy a sáfrányos szeklice olaja mellett helyet kapott benne csipkebogyó-, valamint vörös- és kékáfonya-olaj is. De tartalmaz E-vitamint, sőt, még tengeri hínár és alga kivonatot is, hogy bőröd visszanyerje tündöklését. Az illat luxusáról sem feledkeztem meg: ezért szerepel a római kamilla illóolaja is az összetevők között.

A Manna Luxus Arcelixír bizonyítottan csökkenti a ráncok hosszát és mélységét, emellett feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.*

*független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának műszeres mérési adatai és szubjektív felhasználói visszajelzések alapján

A luxus ígérete minden egyes natúr alapanyagban is ott rejlik.

De nehogy azt hidd, hogy csak egy gondosan megkomponált, több összetevőből álló natúr kozmetikum rejthet luxust, egyetlen alapanyag is kényeztető lehet.

Remek példa erre a sheavaj, mely a természet igazi kis csodája.

Hosszan sorolhatnám, miért szeretik a Mannások: gyulladáscsökkentő hatása révén segít a pattanások és a bőrirritáció visszaszorításában, hidratál, megőrzi a bőr rugalmasságát, a zsíros, az érett és az érzékeny bőrűek barátja egy személyben.

A Manna Prémium Sheavaj az alapanyag összes jó tulajdonságát egyesíti és egy leheletnyit még hozzá is tesz, ettől lesz valóban luxusverzió. Mivel a sheavaj kissé durva és nehezen kenhető, ennél a prémium változatnál könnyítettem az állagán. Az eredmény egy lágy, könnyen kenhető, telt illatú luxuskence, mely simább, tisztább arcbőrt* ígér és csökkenti az öregedés látható jeleit az arcodon*. Mindemellett tökéletesen univerzális: arckrém, testápoló, napozás utáni, kéz- és sarokpuhító krém egyben.

*1. klinikai vizsgálat: 30 fő önkéntes (29-82 év közöttiek) részvételével zajlott, akik 4-7 hónapon keresztül minden nap használták a sheavajat.

Legyen részed mielőbb egy kis luxusban kedvenc Mannáddal!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • rémisztően finom vegán nasik halloweenre - blog

    Rémisztően finom vegán nasik halloweenre

    Halloween a lehető legjobb alkalom arra, hogy meglóduljon a fantáziád a konyhában (is). Előkerülhet ilyenkor mindenféle vicces és félelmetes jelmez, maszk, dekoráció, na és persze étel is, a gyerekek és felnőttek nagy örömére.

    Megnézem
  • tetszik az őszi természet? költöztesd az otthonodba! - blog

    Tetszik az őszi természet? Költöztesd az otthonodba!

    Ősszel olyan gyönyörű arcát mutatja a természet, hogy alig lehet betelni a bámulatos színekkel, formákkal. Miért ne vihetnéd be az ősz szépségét az otthonodba is?

    Megnézem
  • ettől lesz természetes a frizurád - blog

    Ettől lesz természetes a frizurád

    Mind olyan hajra vágyunk, mely a lehető legtermészetesebbnek néz ki – a legkevesebb macerával. Vajon létezik középút? Lehet szép hajunk anélkül, hogy túl nagy gondot kellene fordítanunk rá? Szerintem igen. Remélem, praktikus tanácsaim segítenek abban, hogy végiggondold, mitől lehetne imádnivalóan természetes a hajad.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • András
    • 2020-10-28 09:09

    Ez egy jó poszt!

    • András
    • 2020-10-28 09:09

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet