Éld meg az ünnepet: most minden negyedik Manna ajándék!
Éld meg az ünnepet: most minden negyedik manna ajándék!

Éld meg az ünnepet: most minden negyedik Manna ajándék!



Hamarosan itt a szeretet ünnepe, ezért fogadd el tőlem ajándékba minden negyedik Mannát!


Te is várod már a szentestét? Nagyon fontos, hogy az ünnepeket ne stresszként, hanem élményként éld meg, ami feltölt és örömet ad! Az adventi időszak a várakozásról szól, a karácsony hangulata egyre inkább betölti az életed, haladsz az előkészületekkel, beszerezted már mindenkinek az ajándékokat, a lakás is ünnepi díszben pompázik. Ülj le kicsit, és gondold végig, mi az, ami igazán fontos számodra!

Igazából egyáltalán nem lényeges, hogy minden tökéletes legyen! A lényeg az, hogy lásd meg mindenben a pozitívumot, hisz nem baj, ha csúnyácska lett a süti, ha az íze mennyei. Az sem gond, ha a fenyőfa egy picit ferde, ha az általad szívvel-lélekkel készített díszektől pompázik. Csak az számít, hogy a karácsonyod valóban ünnepi hangulatban teljen, és teljesen a szeretteidre tudj figyelni, sőt legyen időd magadra is, hogy kipihend az év végi hajtást!

Ugye megleped magad is néhány kényeztető, natúr kinccsel? Most válogass kedvedre a Mannák közül, hisz idén karácsonykor megajándékozlak!


A hideg, téli estéken színpompás, elbűvölő illatú, vagy épp illatmentes natúr szappanra vágysz? Kipróbálnál egy légies, könnyű és mennyei testápoló habkrémet? Arcbőrödet kényeztetnéd luxus arcelixírrel, hialuronsavas natúr arckrémmel, esetleg egy szépítő pakolással? Varázslatos illatú bőrradírt, ajakbalzsamot, krémdeót vagy egzotikus vajakat keresel?

Érezd a saját bőrödön, milyen gyengéden ápolják a natúr Manna kincsek tested-lelked, próbálj ki most olyan különlegességeket is, amelyekkel eddig még csak szemeztél.

Most érdemes beszerezned, amire vágysz, hisz ha 2018.12.20. éjfélig leadod a rendelésed, minden negyedik Mannát ajándékba adom Neked (a kiválasztott termékek közül a legalacsonyabb árúakat kapod meg ingyen, és az akcióban az ingyen szállításos Megoldáscsomagok és a Manna Club ajánlatok nem vesznek részt).

Kattints ide, pakold tele a kosarad, és szerezd meg az ajándék Mannákat! >>>

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet