Bizonyított hatás, viszlát, pattanások!
bizonyított hatás, viszlát, pattanások!

Bizonyított hatás, viszlát, pattanások!



Az évek során rengetegen fordultatok hozzám mindenféle bőrproblémával.

Megszámlálhatatlan köszönőlevelet kaptam, hogy a természetes, minőségi alapanyagokból előállított, illatmentes, vagy csak tiszta illóolajokkal illatosított termékek mennyit segítettek.

Szeretném Neked bemutatni egyik sikertörténetünket, egy olyan szappant, amely méltán örvend nagy közkedveltségnek, de ami még fontosabb: klinikai vizsgálatok is igazolják a bőrre gyakorolt pozitív hatásait. Ismerkedj meg a Kámforos arctisztító szappannal! ?

Pattanások, mitesszerek, zsíros bőr?

Napjainkban egyre többen küzdenek bőrproblémákkal, hiszen bőrünk rengeteg negatív hatásnak van kitéve: az időjáráson túl az ételeinkben található mesterséges vegyi anyagok, növényvédőszer-maradványok, a téli meleg, száraz levegő a lakásokban, a nyári légkondícionálás szárító hatása, mind-mind nyomot hagynak bőrünkön, a légszennyezésről nem is beszélve. Emellett sokan küzdenek hormonális problémákkal is. A zsíros étkezés, a tejtermékek fogyasztása szintén kihat a bőr állapotára – nem éppen pozitív módon. Mindezek ereményeként rengetegen panaszkodnak zsíros, tisztátalan bőrre.

Életmódunk, táplálkozásunk megváltoztatásával, a stresszfaktorok kiiktatásával rengeteget tehetünk bőrünk szépségéért, de a bőrápolás is alapvető fontosságú. Természetesen a Mannák nem gyógyítanak bőrbetegségeket, hiszen kozmetikumokról van szó. Bőrbetegség esetén mindenképpen bőrgyógyász felkeresését javaslom. Azonban a modern életmód, a felborult hormonrendszer, a stressz miatt kialakult bőrproblémákat pozitív irányba befolyásolhatják az értékes, minőségi, bőrbarát összetevőkből készült natúr kozmetikumok.

Megoldás: Kámforos arctisztító szappan!

Nézzük, miért jó választás a kámforos Manna szappan zsíros, pattanásos bőr esetén! Bizonyos illóolajok igazi jótéteményt jelentenek bőrünknek – persze csak megfelelő hígításban, leginkább valamilyen bőrápolási termék összetevőjeként. Ilyen a kámfor illóolaj is, amit már évszázadok óta használnak az ázsiai gyógyászatban. Tisztán, hígítatlanul semmiképpen nem javaslom használatát, de az arctisztító szappanba keverve ideális választásnak bizonyult. Hogy ne szárítsa ki túlságosan a bőrt, többféle tápláló olajból készítjük a szappant: a kókuszolaj, a kakaóvaj és a sheavaj gondoskodásáért hálás lesz a bőröd. Van még egy összetevője, ami már több Mannában bevált: ez a fehér agyag, más néven kaolin, ami ásványi anyagaival gyengéden táplálja bőrödet.

Természetesen nem álltam meg félúton: fontos nekem, hogy termékeim hatása bizonyítva is legyen. Így aztán egy nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium tesztjeinek vetettük alá a kámforos szappant, és igen jól vizsgázott: a tesztalanyok visszajelzései alapján nagyszerűen tisztítja, puhítja a bőrt, és láthatóan csökkenti a pattanások, mitesszerek számát. Emellett matt hatásúvá is teszi a bőrt, amiért igen hálásak azok a vevőink, akik fénylő, zsíros bőrtől szenvednek. Hogy csökkenti a bőr faggyútermelését, azt pedig műszeres mérésekkel is igazolták. Ráadásul a tesztalanyok észrevételei alapján már az első használat után észlelhetőek a kedvező változások.

Ha már a vizsgálatoknál tartunk: büszkén jelenthetem, hogy ez a szappan a Cosmos Natural minősítést is megszerezte, megfelelve a szigorú előírásoknak. Hogy ez az elismerés mit jelent, arról itt olvashatsz bővebben. És ez még nem minden: szappanunk viselheti a „Cruelty Free” logót is, ami azt bizonyítja, hogy teljes mértékben állatkísérletektől mentesen lett kifejlesztve és gyártva. A „Vegan” logót is megtalálod rajta, hisz 2018 augusztusa óta már csak vegán termékeket kínál a Manna. A „Palmoil Free” logó pedig arról tanúskodik, hogy a szappan készítése során nem használtunk pálmaolajat. Hogy ez miért fontos, arról itt írtam.

Hogyan, mire használd?

A Kámforos arctisztító szappant, ahogy a neve is mutatja, elsősorban arctisztításra fejlesztettük ki. Használhatod reggel és este, megtisztítja bőrödet a rárakódott szennyeződésektől. Kiválóan alkalmas a smink eltávolítására is, csupán arra kell figyelned, hogy ne kerüljön a szemedbe, hiszen lúgos kémhatása miatt minden szappan csípi a szemet. Ha azonban mégis csípné a szemedet a szemfesték eltávolításakor, akkor erre a célra jojobaolajunkat ajánlom Neked.

Vannak azonban, akik fürdéshez, zuhanyzáshoz is használják a szappant – zsíros bőr esetén ez remek választás! Különösen, mivel sokaknak a vállán, a hátán is előfordulnak pattanások. Ne csodálkozz azon sem, ha a barátod, férjed is elcseni kipróbálásra – friss, tiszta, üde illata miatt a férfiak körében is közkedvelt ez a szappan! ?

Nos, szívesen megismerkednél ezzel a kiváló Mannával? Vagy netán már régóta jó barátságban vagytok? ?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Ünnepek utáni méregtelenítés - blog

    Ünnepek utáni méregtelenítés

    Az év végi ünnepek a sok találkozás, élmény, kikapcsolódás mellett bizony emésztőrendszerünknek nagy megterhelést jelentenek. Ilyenkor kicsit elengedjük magunkat, van időnk családi, baráti körben kiélvezni a nagy lakomákat. Ennek bizony a súlytöbblet mellett gyomorégés, puffadtság, rossz közérzet, akár székrekedés lehet az következménye. Mit tehetünk, hogy a káros hatásokat ellensúlyozzuk?

    Megnézem
  • bombabiztos tippek, hogy megéld az ünnepet! - blog

    Bombabiztos tippek, hogy megéld az ünnepet!

    Az idei év mindenkinek rendkívül nehéz. A világméretű járvány mindent átalakított, semmi sem maradhat úgy, ahogy eddig volt. Ez sok szorongással, bizonytalansággal jár, sokan elvesztették az állásukat, újra kell tervezniük az életüket.

    Megnézem
  • a legegyszerűbben elkészíthető karácsonyi édes falatok - blog

    A legegyszerűbben elkészíthető karácsonyi édes falatok

    Neked miről szól az ünnep? Nekem az együttlétről, a szeretteinkkel, barátainkkal való találkozásokról, hatalmas beszélgetésekről, örömteli együttlétről. Ebbe természetesen beletartozik a szépen terített asztal melletti vidám falatozás is.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

    Minden szóval egyetértek!

    • Rómeó
    • 2021-03-25 15:41

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet