A Manna 2023-ban is törődik Veled!
a manna 2023-ban is törődik veled!

A Manna 2023-ban is törődik Veled!



Vannak olyan dolgok a Manna világában, amelyekre 2022-ben is megnyugtatóan számíthattunk. Ilyen a Mannások felemelő bizalma, és ilyen maga a természet, amely kiapadhatatlan ihletforrásként szolgál az újabb (és folyamatosan megújuló) Mannákhoz.

Voltak azonban olyan külső hatások és események is, amelyek váratlanul érkeztek, és legfeljebb alkalmazkodni lehetett hozzájuk, meglátva a rosszban is a remény, vagy legalább a jótett lehetőségét.

Nézz vissza velem 2022-be, és lesd meg azt is, mit hozhat Neked Mannásként 2023!

A bőröddel és a pénztárcáddal is törődünk


Nem vitás, hogy 2022 mindannyiunk számára bizonytalanságokkal, próbatételekkel teli év volt. A természetes alapú, környezet- és állatbarát Mannák
kényeztetése, ápolása továbbra is biztos pont marad számodra. Nyugodt lehetsz afelől, hogy 2023-ban is törődünk Veled, mert fontos nekünk, hogy érzed magad és milyen kihívásokkal küzdesz.
Az értékes, 100%-ban természetes összetevőknek hála, sokoldalú és gazdaságos Mannákat kínálhatunk Neked, melyek akár többféle kozmetikumot is kiválthatnak a fürdőszobádban. A pénztárcádra szuper ajánlatokkal is figyelünk. 2022-ben volt olyan akciónk, mellyel stoptáblát állítottunk az infláció elé, de olyan is, amelyben visszarepítettük a Mannásokat egyenesen a 2015-ös átlagárakig. Érdemes lesz figyelni oldalunkat, leveleimet és posztjainkat, mert 2023-ban is arra törekszünk, hogy pénzed a Mannánál többet érjen!

Ilyen nagyszerű újdonságokkal leptünk meg


A természet a kiszámíthatósága mellett folyamatosan változik is, újabb és újabb arcát mutatva. A Manna mögött álló szorgos Tündérek ezt a szüntelen körforgást is inspirációnak tekintik. 2022-ben számos újdonsággal rukkoltunk elő, és megújítottunk régi kedvenceket, melyek így újabb és újabb szíveket hódíthatnak meg.
  • Többek között olyan lenyűgöző újdonságoknak örülhettünk együtt, mint a Manna PRO család, ami egyedülálló módon köti össze a természetes kozmetikumok világát a modern, hatóanyag-központú szérumokkal, valamint a kortalan, stresszmentes szépséget ünneplő Pre- és Perfect Aging Mannák.
  • A legendás illatokat, ízeket, hangulatokat idéző Balaton szappankollekció és a Karácsony szappankollekció sokak álmát váltotta valóra (köztük a miénket is).
  • Megújultak a Manna örökös sztárjai, a sheavajak is. Újjászületett a csomagolásuk, a nevük, és ezzel együtt a shea-filozófia is új magasságokba emelkedett. A sheavaj többé nemcsak bőrápolás, hanem élmény a javából. Olyan luxus, amelyet akár mindennap átélhetsz, 2023-ban is!

Nélküled a segítségnyújtás sem lett volna ugyanaz


Azt a szeretetet, amit a Mannásoktól kapunk, sokféle támogatás formájában adjuk tovább a rászorulóknak. Hajlék nélküli embereknek segíthettünk a Budapest Bike Maffián keresztül, a Baptista Szeretetszolgálat munkájának támogatásával az ukrajnai háború menekültjeire gondoltunk, az idősekhez pedig a Katolikus Szeretetszolgálaton és a Zárdakert Idősek Otthonán keresztül értünk el. Szappanadományainkkal több óvodában és iskolában szereztünk örömet. Büszkén mondhatom, hogy a segítségnyújtás küldetését visszük tovább magunkkal az új évbe is.

2023-ban is válaszd a vegyszermentes, természetes alapú Mannák törődését!


A fejlődés jelszava is ott a zászlónkon (és ott is marad). Számít, hogy bőröd megkapja azt a gondoskodást, amit csak a természetes alapú Mannák adhatnak. Ezért haladunk a korral, és olyan receptúrákat alkotunk, melyek a modern trendeket ötvözik a természetes kozmetikumok világával. Továbbra sem kötünk kompromisszumot, elkötelezetten vegyszermentesek és vegánok vagyunk. Állításainkat a legrangosabb nemzetközi natúrkozmetikai szervezetek minősítései igazolják; olyanok, mint a németországi BDIH Cosmos, vagy az angliai Cruelty Free International.

Ígérem, hogy új és megújuló Mannákkal és szuper akciókkal egyaránt rendszeresen találkozhatsz 2023-ban, és rajtuk keresztül a kapcsolatunkat még szorosabbra fűzhetjük. Hiszen tudod: a Manna egy olyan kozmetikai márka, amelynek fontos, hogy mi történik Veled!

Te mit kívánsz 2023-ra? Meséld el a többi Mannásnak hozzászólásban!


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet