3 természetes praktika ráncok ellen
3 természetes praktika ráncok ellen

3 természetes praktika ráncok ellen



Az öregedés ellen mindannyian felvehetjük a harcot, de nem mindegy, hogy hogyan. A természetes, natúr, egészséges megoldásokban hiszek, mert a bőr öregedése is egy teljesen természetes folyamat.

Sokan kérdezitek tőlem, hogy miket ajánlok ránctalanításra, és általánosságban az öregedés ellen. Meg kell mondanom, hogy a témában nem létezik egyetlen, mindenre jó megoldás, inkább arról van szó, hogy a ráncok megjelenése ellen sok apró dologgal és szokásokkal tehetsz. Ne feledd, hogy nem az a cél, hogy megállítsd az öregedést - ezt nem is tehetnéd -, hanem az, hogy örömmel és méltósággal fogadd. Hiszen ez a természet rendje, és minden, ami a természetben jelen van, okkal történik.

Mutatok pár tippet, amivel sokat tehetsz azért, hogy szépen öregedj!

Táplálkozás

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de a táplálkozással rengeteget tehetsz bőröd szépségéért. Hiába figyelsz oda a kozmetikumokra, ha közben egészségtelenül táplálkozol, vagy tápanyagokban szegény az étrended, azzal nem teszel jót szervezetednek. Öregedésgátlás témakörben a táplálékok közül természetesen elsősorban a zöldségekhez érdemes fordulnod, ezek közül is a paradicsom az egyik leghatásosabb öregedésgátló. Rengeteg van benne egy likopin nevű vegyületből, amely megsemmisíti a testedben kialakuló káros szabadgyököket, így lassítja a szervezet öregedési folyamatát. Ráadásul az ízületekre is jó hatással van, de segíti az emésztést és javítja a vérképet is. A paradicsom ráadásul nemcsak „belülről” fejti ki jótékony hatását: a nap káros UV-sugarai elleni védekezőképességed is növekedhet, ha napi szinten jelentős mennyiségű paradicsomot fogyasztasz el.

A gyümölcsök közül pedig a szőlőt ajánlom a leginkább a „ránctalanításra”. Biztosan hallottál már a szőlőmag jótékony hatásairól. A szőlő magjában és héjában lévő antioxidáns védi a szívet, és rugalmassá teszi a bőrt is. Javaslom, hogy a vörös és a fekete szőlőt válaszd, mert ezek tartalmazzák a legtöbb antioxidánst. Összetörve, pépesítve tedd az arcodra pakolásként egy teáskanál Manna szőlőmag szépségolajjal elkeverve, de teljes tested bőrének rugalmassága érdekében egyél belőle napi 15-20 szemet.

Folyadék

Ha ránctalanítás, akkor vízfogyasztás. Tested megfelelő hidratálása nélkül sajnos gyorsan öregszik, ezért azt javaslom, hogy a bőrápolásnál a kozmetikumok mellett legalább annyi energiát fektess arra is, hogy elegendő vizet fogyassz. A Mannák használatakor is fontos, hogy nedvességgel együtt vidd fel őket, például amikor sheavajat kensz a testedre, permetezz rá Manna virágvizet is, mert sokkal könnyebben eloszlik és hatványozott lesz a kényeztetés.

Luxus arcelixír

Ha egyetlen Mannát kellene kiemelnem, amely csökkenti a ráncokat, akkor az a Manna Luxus arcelixír lenne. Már az illata is mennyei, a hatása pedig bámulatos: bizonyítottan* hidratálja és simábbá varázsolja arcbőröd, tökéletes megoldás a pici ráncocskák ellen. Hihetetlenül tiszta, természetes, növényi eredetű összetevőkből alkottuk meg, így tökéletes éjszakai szérumként** vagy szemránckrémként is.

Természetesen nem fogod megállítani az idő kerekét, és kérlek, hogy ne is törekedj görcsösen a ránctalanításra. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egészségesen élj testben és lélekben, teremts harmóniát magad körül és meglátod, a többi már magától jön!

 *független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának műszeres mérési adatai alapján

**független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának szubjektív felhasználói visszajelzései alapján



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet